Jól néz ki egy feketére csempézett fürdőszoba?
Építkezünk és a fürdőszobát fekete-fehérre szeretnénk, úgy, hogy a csempe fekete, szemmagaságban megtörve egy-egy fehérrel, és a kád, mosdó, wc pedig fehér lenne. De mindenki lebeszél róla, mondván, hogy túl sötét és komor lesz. Mit gondoltok? Látott már valaki fekete fürdőt?
Megtervezetem a zalakreámia tervezőprogramjával, ott egész jól néz ki, de azért az nem adja vissza a valóságot.
Esetleg van valahol a neten ötlettár képekkel, fürdőszobára?
Szerintem izlesek es pofonok kerdese... az en furdoszobam fekete- feher pepita, de nem elekre allitva a csempet, hanem siman egymas mellett... a kad, mosdo feher. Eddig mindenkinek aki eloben latta, nagyon tetszett. Bevallom, eloszor en is rosszabbra szamitottam. Nekem matt csempem van, amin egyaltalan nem hagynak a vizcseppek foltokat... megjegyzem ez is volt az elvarasom (draga volt:(). Persze nem azt jelenti, hogy takaritani nem kell :)...
Az unokanoverem teljes sotetkek furdoszobat csinaltatott, feher fugaval es az is fantasztikus jol nez ki... feher mosdo, zuhany, kad... szuper. De mint emlitettem, izlesek es pofonok, valakinek a megszokott vilagos jon be. Sok sikert!
szia! Én hidegburkoló vagyok,csináltam pár fekete fürdőszobát nagyon nagyon szépek.
Mindenképpen márvány minta legyen benne,mert azon nem látszanak a vízcseppek.
Szerintem ne legyen mennyezetig csempézve,mert akkor már sötét a szoba.
Két variáció van ami jól néz ki,ajtómagaságig ha a padlótót kb 3 sor azaz 75-100cm ig sötét utánna decor csík majd kb 100 cm világos majd a tetején 1 sor fekete zárósornak.
Vagy sakktábla mintába.
Szia!
Szerintem a fekete nagyon elegáns egy fürdőben a link, amit küldtek az meg nagyon szép, a fekete fehér, amúgy meg olyanra csináltasd amilyet szeretnél, ne hallgass másra!!!!
Én is küldök egyet, mondjuk ez fekete arany, de imádom. Én ilyesmit szeretnék majd!
De itt egy másik link itt lehet nézgelődni, ha építkeztek, akkot itt van egy-két jó ötlet!
Szia!
Nekünk fekete fehér a fürdőnk,eddig mindenki azt mondta elegáns!Szerintem komornak egyáltalán nem mondható.
Ha van elég tér, és ablak, illetve jó megvilágítás, akkor nagyon elegáns, ahogy olvastam, azért a ti fürdőszobátok nem olyan kicsi, úgyhogy ott jól nézhet ki a fekete-fehér, kiemelhetitek a kádat, a mosdókagylót, a mosógépek általában fehérek, esetleg egy puha szőnyeg a padlóra, és szerintem az se baj, ha a plafonig van csempézve.
Nekünk csak egy pici panel fürdőszobánk van, "2-kádnyi", vagyis belépsz, szemben a felét elfoglalja a kád, a másik felének a harmadát a mosógép, másik oldalon a mosdókagyló, és kb. 1 ember fér el kényelmesen. Mi plafonig csempéztük halvány, fehér alapon finom szürke mintás csempével, szerintem szép lett, és a tisztítás szempontjából is praktikusabb, így csak a plafont kell festeni. A mi fürdőszobánkat pl. a fekete összenyomná még akkor is, ha fehérrel lenne megbontva, ide nem szabad túl sok sötétet, ha mégis sötétítenénk, karakteresítenénk, akkor a világosból kell, hogy több legyen, és a sötét lenne az, ami megbontja. Szerintem a tiétekkel nem lesz gond. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!