Jól néz ki egy feketére csempézett fürdőszoba?
Építkezünk és a fürdőszobát fekete-fehérre szeretnénk, úgy, hogy a csempe fekete, szemmagaságban megtörve egy-egy fehérrel, és a kád, mosdó, wc pedig fehér lenne. De mindenki lebeszél róla, mondván, hogy túl sötét és komor lesz. Mit gondoltok? Látott már valaki fekete fürdőt?
Megtervezetem a zalakreámia tervezőprogramjával, ott egész jól néz ki, de azért az nem adja vissza a valóságot.
Esetleg van valahol a neten ötlettár képekkel, fürdőszobára?
Én láttam már ilyen fürdőt és nekem nagyon tetszett. Lehet, hogy valaki számára komornak tűnik, de szerintem inkább modern, és elegáns. Az meg, hogy neked melyik és hogy a modern tetszik-e azt te tudod. Nekem bejön. Biztos, hogy tényleg jobban meglátszanak rajta a dolgok, de azon lehet segíteni. Pl. a márványoson nem annyira szembetűnő és lehet persze takarítgatni. Azt már csak te tudod, hogy megéri-e:)
egyetlen szempontot kell szem előtt tartani, az pedig az, hogy mekkora a fürdő.
Köszi a válaszokat.
A fürdő amúgy kb 12 nm, és van rajta viszonylag nagy ablak.
Nem tudom, hogy ez elég nagy -e hozzá, tartok tőle, hogy nem. :(
Szerintem, ha neked ennyire tetszik akkor ne érdekeljen senki véleménye. Végül is te és a családod vagy párod fogjátok használni, nem mi válaszolók:) Én a helyedben megcsinálnám, mivel gondolom azért is vetődött ez a színösszeállítás föl, mert tetszik neked, nektek.
Detti 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!