Milyen színű legyen a szobám fala? 16/L
Figyelt kérdés
Szobám tartalma: Kék ágy, vajszínű fa íróasztal rajta fekete számítógép , fekete tv ( alján kis bordo is van) , szintén vajszinű fa polcok, szekrény. most narancsságra a szobám de meg untam, szeretnék színt változtatni. Bordóra gondoltam de az ágy nagyon elütne tőlle vagy is nem hiszem hogy illene:S segítsetek!2011. márc. 15. 20:10
1/13 anonim válasza:
Nekem is bordó a szobám, és nagyon bejön. Bár jahh, :S az ágy nem nagyon illik oda...csináld úgy, hogy aamelyik falnál az ágy van, ott legyen kék a fal :D
2/13 A kérdező kommentje:
de az úgy nem lenne fura hogy kék fal szembe vele meg bordó?:D valahogy nem tudom elképzelni , rá akarom venni magam már inkább a kék szobára bár az a para hogy szerintem túl fiús lenne, vagy nem??
2011. márc. 15. 20:30
3/13 anonim válasza:
de, a kék elég fiús, szerintem is.
4/13 A kérdező kommentje:
hát ja:S meg elég messze áll tőllem a kék szín. Vidám színeket szeretek. Ez ami most van narancssárga tetszik nekem csak már unalmas :(
2011. márc. 15. 20:41
5/13 anonim válasza:
a bordó amúgy tényleg nem rossz...nem lehetne az ágyad színét valahogy úgy megoldani valami átfestéssel, vagy díszítéssel, hogy menjen a bordó falszínhez?
6/13 A kérdező kommentje:
ágyat átfesteni?:D mondjuk tényleg valami bordó díszítés kéne az ágyra! jó ötlet:) köszönöm szépen!:)
2011. márc. 15. 20:47
8/13 anonim válasza:
sztem meg semmi baj a bordó+kékkel :) a bordónál maradok én is. főleg, hogy a narancssárgát nem szeretem:D
9/13 A kérdező kommentje:
Hát már rávettem magam hogy bordó lessz( csak nehogy lebeszéljenek) :) Csak még az ágyra kéne valami díszítés, feldobni kicsit bordóval:)
2011. márc. 15. 21:48
10/13 anonim válasza:
bordó pléd, mikor be van ágyazva? plusz hozzá bordó kispárnák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!