Segitsen valaki! Milyen szineket?
Nappali-sötét padló,kandalló,világos bőr ülőgarnitúra,nagy ablakok,fa bútor-milyens szin/szinek legyen a fal?
Étkező-egybenyitva a nappalival,járólap,sötét fa butorok,nem tul világos szoba-fal milyen?
Konyha-Bézs konyhaszekrény-elég világos szoba-milyen legyen a fal? Csempe,meg a hidegburkolat szinei még nincsenek meg a konyhában,sem az étkezőben.Dominálni fog a bézs-sötétbarna-törtfehér kombi,szeretném feldobni!
"Nappali-sötét padló,kandalló,világos bőr ülőgarnitúra,nagy ablakok,fa bútor-milyens szin/szinek legyen a fal?"
Én mindenképp tejeskávé színre festeném a falat.
De az étkezőt is.
A konyhát pedig mokkabarnára. Nem az a nagyon sötét, de ne is a fent említett tejeskávé legyen. Nálunk ilyen az egyik szoba, nagyon szép.
Bár, sokaknak kicsit merész barnára festeni a falat.
Én is erre a kávészínre gondoltam! Ha nagyon szeretnéd, frissítésként tehetsz bele zöldet! Az jól mutat a barnával, krémszínűvel.
Keress rá a neten! Vannak nagyon jó árnyalatok!
Hát az valami borzadály lehet. Már ne is haragudj! Legalább is az én ízlésemnek! =o)
Igen, falrészekre gondoltam, vagy ha van esetleg oszlop, akkor azt is elehet zöldre festeni. Vagy zöld bútorok.
Csínján a színekkel! Barnát semmiképp! Csakis pasztell színekben gondolkodj, azok adnak jó hangulatot. A sötét színek lehangolóak, na és kéthetente festeni sem lehet. Ha nem akarsz fehéret, akkor a vajszínű árnyalt vagy a pisztácia teszi könnyeddé. A rózsaszín gyermekded, a kék meg hideg. Szóval a tojáshéj és a halványsárga közt kellenen valami szépet találni.
Az én otthonom fehér, azt tudom legkönnyebben tisztán tartani, viszont a képecskéim jól mutatnak a falon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!