Szóval most festjük át a szobámat. 17 éves lány vagyok. Nagyon szeretem az élénk színeket, de halványakkal is lehet szépen kombinálni. Milyen párosítás tetszik nektek? Úgy akarom, hogy 3 fal egyszínű legyen de a 4. már más.
2011. jún. 7. 18:53
1/10 anonim válasza:
Legyen vörös-bordó, de nem olyan csúnya vörös hanem elegáns,dizájnos.:D Láttam már olyat ami így nagyon szépen nézett ki. A negyedik meg valami világosabb.
2011. jún. 7. 19:04
2/10 gfero válasza:
narancssárga+nap vagy citromsárga
2011. jún. 7. 19:10
3/10 anonim válasza:
vagy piros-napsárga
az enyém 3 színű, narancs-bordó a 4 fal, citrom a plafon.
Koliszobám meg élénk napsárga. mindkettő nagyon hangulatos
2011. jún. 7. 19:13
4/10 anonim válasza:
ha lehet akkor vörös inkább ne legyen. Nekem is olyan volt a szobám, szép szép. De olvastam róla, hogy tudat alatt a vér jut róla eszünkbe és az izmaink görcsben rándulnak, idegesek és ingerültek leszünk.
Narancssárga, a baba rózsaszín is nagyon szép, alma zöld, barackvirág.
Én mindenképpen a világos színt tenném a falon többségben, és hozzá színes kiegészítőket. Az egyik fal lehet erős szín, így nem nyomja össze a szobát a sötét szín. Esetlen lehet fényes a fal, lehet kapni selyemfestéket amit ronggyal fel lehet vinni a már festett falra, mint a linken.
köszön a válaszokat :) erősen gondolkoztam eddig a zöldben, de így narancssárgával egész jó :D de a többi is szép :D
2011. jún. 7. 20:24
10/10 anonim válasza:
huu köszi. akkor egyezik az ízlésünk :D én imádom ezt a két színt. egy ideig narancsmániám volt, most bejött ez a limezöld is. egyik haveromnak ilyen színű a szobája, iszonyat jó, élénk, üde, fiatalos :D és ami a legjobb, h nem tucat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!