Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyi a gázszámlátok havi...

Mennyi a gázszámlátok havi szinten egy ekkora kertes háznak? Adatok lent!

Figyelt kérdés
Szoba 2szer 20 m2 , konyha 12m2 , étkezö 12m2 , elöszoba 10m2 , wc fürdö 6m2 !
2011. febr. 19. 16:43
1 2
 11/12 anonim válasza:

nekem egy közel 100 nm es ytong házam van.

a nappaliban, a fürdőben, és a konyhában van radiátor is, és padlófütés is. a többiben csak radiátor.

a fütést a következő képp szabályzom:

reggel elmegyek akkor letekerem 20 ra. estére max 1x kapcsol be max fél órára.

hazaérek a 20 fokos házat feltekerem 22 fokra, kb 1.5 órát megy.

amikor a kazán lekapcsol, akkor 22 fok van a házban, viszont a padlófütés annyira flemelegedett, hogy akár 2-3 órán keresztül meleg a padló. ilyenkor a belső hőmérő szerint 24,5 fokra is képes felfüteni a házat, kazán nélkül.

nekem így a télen a legdurvább gázszámlám 32.000 FT volt. ennél csak kevesebbet fizettem. ( 20-32 között )

amikor hétvégén itthon vagyok akkor nappal letekerem 21 re, mert megfagyni mégse akarok, este fel 22 re......

2011. febr. 20. 08:35
 12/12 anonim válasza:
Úristen, ezt így nem lehet megmondani, passzív háznál pl 0 forint, de, ha a fal papírból van, akkor annyi, mint lázár jani autójának a bérlése...
2011. febr. 20. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!