Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti tó építés előre gyártott...

Kerti tó építés előre gyártott formával? Adatok lejjebb

Figyelt kérdés

Heissner B 120 márkájú és típusó előre gyártott kerti tó. Befoglaló méret 120x90cm. Legnagyobb mélység 40cm.

Elolvastam, és képeket is néztem hogy kell elhelyezni.

Van a tóba 1 szivattyú (szökőkút).

Ha ez megvan, aranyhalat szeretnék bele 3-5DB-ot. Milyen növényeket ajánlatok? Mivel etessem őket? Télen bennhagyhatom-e őket? Jut-e elég oxigén úgy hogy nem mindig megy a csobogó??VÁLASZOKAT ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNOM!

2010. máj. 21. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom ....:D nem biztos hogy jót tesz egy aranyhalnak a 0 fok vagy az alatti , a körüli vízhőmérséklet szval ebből kiindulva lehet nem jó benne hagyni őket télen .
2010. máj. 21. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, kiegészíteném. Más féle halakat is lehet bele tenni, vagy 5db elég? Kinek van műanyag kerti tava?Lécci írjon!!
2010. máj. 21. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

A 40 cm-es mélység kevés ahhoz, hogy a halak át tudjanak telelni, ilyen mélységben könnyen teljesen befagy a tó. Vagy sokkal (minimum kétszer ilyen mély) mélyebb tavat válassz, vagy télre ki kell venni a halakat és akváriumban bent tartanod a házban.

A tó oxigénellátásához ill. halaknak ideális hőmérsékletéhez is elég kevés a mérete, így hamar elfogy az oxigén, illetve a víz is nagyon hamar túlmelegszik. Ekkora tavat csak nagyon nagy odafigyeléssel tudsz fenntartani.

2010. máj. 21. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagyis mit csinálljak? Dobáljam bele a jégkockákat??
2010. máj. 21. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagy ne legyen benne hal??Vagy milyen fajta hal ami bírja a meleget? Vagy semmilyen?
2010. máj. 21. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Juteszembe, a 2. szomszédunknak volt ilyen tava, kicsit kisebb az akkor hogyhogy nem melegedett fel?Több féle hal is volt benne, és fóliás volt, nem előre gyártott.Télen akváriumba tartotta. Probléma hogy elköltöztek.

Oxigént hogyan tudom pótolni? Tegyek bele oxigénpumpát ami van akváriumokban?

2010. máj. 21. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!