Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti tó építés előre gyártott...

Kerti tó építés előre gyártott formával? Adatok lejjebb

Figyelt kérdés

Kerti tó építés előre gyártott formával? Adatok lejjebb

Heissner B 120 márkájú és típusó előre gyártott kerti tó. Befoglaló méret 120x90cm. Legnagyobb mélység 45cm.

Halakat szeretnék bele 3-5DB-ot.Milyen fajtájú halakat ajánlatok, nektek milyen van?? Mivel etessem őket? Milyen növényeket ajánlatok?

2010. máj. 23. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ez így elég gyenge elképzelés. Szerintem sokat olvass utána, mert amúgy csak kínszenvedés lesz a fenntartása. Halakat ebbe csak akkor rakj, ha télire el tudod őket valahova rakni, mert ez a 45 centi pikk pakk teljesen befagy, halaidnak esélye nem lesz :D Ehhez jóval mélyebb kellene
2010. máj. 23. 16:45
 2/5 A kérdező kommentje:

láttam kissebb tóban halakat, és télre el tudom rakni őket.

Növénykek ezt néztem: [link]

és írjatok a ti tavaitokban milyen fajtájú kishal van!

2010. máj. 23. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
mindenképpen aranyhalat ajánlok. Persze nem az akváriumos gülüszeműt :D Vannak nem agyontenyésztett "vadabb" fajták, amik nem olyan érzékenyek. A másik kedvelt hal a koi, de azok lehet nagyok lennének a te tavadba, jó persze az aranyhal is megnő. Te döntésed :)
2010. máj. 23. 17:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Aranyhal, és a kert végében találtam szerintem mocsári nád-at. azt be lehet ültetni a tóba???? Amugy a halaknak olyan oxigén ellátásuk lesz... :D
2010. máj. 23. 17:11
 5/5 A kérdező kommentje:
bocs, közönséges sima nád. azt hogyan tudom elültetni??
2010. máj. 23. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!