Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik porszívót válasszam?

Melyik porszívót válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tanácstalan vagyok, nemtudom milyen porszívót válasszak? Porzsákost vagy anélkülit? Ez a 2 között vacilálok --> Electrolux porszívó ZCE 2200- ez 2200 w, és szívóerő:400 w porzsákos

A másik pedig:

Samsung SC4780 porzsák nélküli porszívó, 2000w, szívóerő: 370w

Úgy gondolom,hogy a porzsák nélküli azért lenne jó, mert könnyebb lenne takarítani,és nem kellene mindig porzsákra költeni.. De most az egyik fórumon olvastam,hogy eldugulhat, és a HEPA szűrőre minden trutyi rátekeredik.

De a porzsákosnak viszont picit jobb a szívóereje, és valahogy megbízhatóbbnak gondolom, bár van Samsung mosógépem, és meg vagyok vele elégedve, de nemtudom hogy porszívóban mit produkálna..

Tanácsot szeretnék kérni!

Szerintetek melyiket válasszam?

Mit gondoltok?

Kérlek segítsetek!

Köszönöm.

2011. febr. 7. 20:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Köszi!
2011. márc. 8. 19:42
 12/12 anonim válasza:
Szia, ha esetleg olvasod: leírnád a tapasztalataidat a porszívóról, épp most gondolkodom, hogy ugyanezt veszem meg. mennyire vált be? Könnyű tisztítani a szűrőt, nem túl nagy, jól szív? köszönöm előre is!
2013. febr. 21. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!