Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik porszívót válasszam?

Melyik porszívót válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tanácstalan vagyok, nemtudom milyen porszívót válasszak? Porzsákost vagy anélkülit? Ez a 2 között vacilálok --> Electrolux porszívó ZCE 2200- ez 2200 w, és szívóerő:400 w porzsákos

A másik pedig:

Samsung SC4780 porzsák nélküli porszívó, 2000w, szívóerő: 370w

Úgy gondolom,hogy a porzsák nélküli azért lenne jó, mert könnyebb lenne takarítani,és nem kellene mindig porzsákra költeni.. De most az egyik fórumon olvastam,hogy eldugulhat, és a HEPA szűrőre minden trutyi rátekeredik.

De a porzsákosnak viszont picit jobb a szívóereje, és valahogy megbízhatóbbnak gondolom, bár van Samsung mosógépem, és meg vagyok vele elégedve, de nemtudom hogy porszívóban mit produkálna..

Tanácsot szeretnék kérni!

Szerintetek melyiket válasszam?

Mit gondoltok?

Kérlek segítsetek!

Köszönöm.

2011. febr. 7. 20:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
2011. febr. 7. 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:

Off:

Melyik az a Microsoft termék, amivel biztosan nem fogsz szívni?

- A Microsoft porszívó

2011. febr. 7. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:

elektroluxot venném mindenképp

amugy porzsákot ha papirt adnak bele,egyszer kell megvenned kb 1500ért azt ami anyagból van és azt csak kiöntöd,meg néha kimosod

2011. febr. 7. 21:06
 4/12 BlackSword ***** válasza:

Nekem ez vált be... Tip-top kis gép... Nem is zajos, fel is szedi a koszt elég gyorsan... Tisztítani is könnyű... Én szeretem... És gondolhatod, hogy egy fiú mennyire szeret takarítani, de ezzel gyorsan megvan a munka nagyja...

[link]

2011. febr. 7. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Én porzsákosat vennék. A textil zsákos se jó mert a cipzár mellett a pici lyukon kerül be annyi por a gépbe, hogy abszolút nem fog szívni. Ezt azért tudom mert én így jártam már. Nálunk a gyárban tartályos van nem olyan régi és nem nagyon akar szívni. Pedig azt hiszem kipucolták ja és ha porszívozól azzal is abból is jön ki a porszag.
2011. febr. 8. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:

bocs, de én az életben többé nem használnék porzsákosat, mióta megvan a szintén samsung porzsák nélkülim.

iszonyat nagy teljesítménye van, ha ki akarom üríteni, az kb 1 kézmozdulat, nem egy fél órás rázás meg porolás meg szopás.

ha koszosnak látod, akkor is elég a sima víz, h kimosd.

a szűrőjét (ami egy szivacs) azt meg átalában csak bedobom a mosógépbe, és illatos, tiszta lesz.

szóval ne hagyd magad rábeszélni a porzsákosra! annak az ideje már rég lejárt.

nem is beszélve arról, hogy ha véletlenül felszippantasz vmit, azt kb fél mp megtalálni a tartályban.

2011. febr. 9. 02:39
 7/12 jamesbond ***** válasza:

Csakis porzsákosat!

A porzsák nélküli egy parasztvakítás. Nem árulnának porzsákosat, ha az anélküli érne valamit is. Az első használat után eltömődik a szűrője, és nagyon nehéz kitisztítani. Vagy félgőzzel használod tovább, vagy ha mosható, minden alkalommal mosás, szárítás. Ha az önbecsapós kategóriába tartozol, és szívesen elhiszed hogy nem kell többet porzsákot venned, és milyen jó az neked, csak akkor vegyél olyat. Aki már beugrott ennek a kamunak az nyilván védi, mert olyan rossz beismerni hogy átverték. Inkább minden alkalommal jóérzéssel nézi a trutyit a műanyag tartályban hogy hú de kitakarított. Sajnos nem így van.

2011. febr. 11. 10:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Az Electrolux ZCE 2200 porzsákosat választottam. :)

Már hétfőn vagy kedden meg is kapom :)

2011. febr. 12. 21:47
 9/12 anonim válasza:
Ha már megkaptad a porszívót, elégedett vagy vele? (én is most keresgélek)
2011. márc. 3. 19:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen elégedett vagyok vele, mert nagyon szív, brutális, és érdekes, hogy nagyon sok por lepi meg a szobánkat egy kettőre,és amióta megvan a porszívó, már alig van porcica. :)

Ugyhogy nagyon jól jártam vele. :)

2011. márc. 4. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!