Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szekrenyre/falra RAGASZTHATÓ...

Szekrenyre/falra RAGASZTHATÓ fogast hol tudok venni?

Figyelt kérdés
nem akarok fúrni a falba, szekrénybe... ikeában nem találtam ragaszthatósat. van ötletetek? budapesten lakom. köszi :)
2011. febr. 5. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
pedig van ikeában meg minden más helyen ahol ilyesmiket árulnak. pl. obi, de még teszkóban is láttam múltkor.
2011. febr. 5. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Kétoldalú erősragasztóval bármilyen fogast felragaszthatsz,amineklapos a hátulja.Ha nem nálam történik,el sem hiszem:nővérszállón laktam,és nem volt szabad összefurkodni semmit,én pedig fogast szerettem volna,ígymegkértem az ottdolgozó asztalost,hogy találjonki nekem valamit.Egy sima vacak ezeréves fa fogast,amin aluminium akasztók voltak,felragasztott ilyen ragasztóval a festett ajtó belső oldalára.Na,gondoltam,erre ráakasztok egy kabátot,és leesik.És akkor ő rácsimpaszkodott(kb 80 kiló) ésmegtartotta.És azösszes kabátomat is.
2011. febr. 5. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Most vettem az OBI-ban 4 akasztós műanyag fogast és kétoldalú ragasztóval tettem fel a fa ajtóra.
2011. febr. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!