Csempére ragasztható minta? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,mint pl amivel le szokták ragasztani a régi típusú konyhabútorokat,hogy újabbnak nézzen ki. Márvány mintás,fa mintás,stb. Mi ennek a neve és hol kaphatnék ilyet?2010. márc. 22. 11:14
1/5 anonim válasza:
én olyat tudok ami ilyen hal mintás vagy gyümölcsös azt a möbelixben lehet kapni.de amire te gondolsz azt szerintem az obiban meg a praktikerben lehet megnézni ott szerintem van.
2/5 anonim válasza:
Vagy esetleg háziasszonyok boltjában,gondolom sima matrica a neve. Az eladók biztos tudnak segíteni. :)
3/5 anonim válasza:
OBI vagy Praktikerben is lehet kapni öntapadós méteres matricát...Mindenféle színben kapható.Famintástól kezdve az arany színig.Én üveg mintás matricát vettem régebben,mert üveget rakattam ma konyhaszekrényembe de zavart,hogy sima üveg,és nem mintás...
4/5 anonim válasza:
Csempematrica a neve. Beírog a google-ba és kidob egy csomó találatot, még neten is megrendelheted. De van a barkácsáruházakban (OBI, Baumax, Praktiker stb), tapéta boltokban, fürdőszoba felszerelés boltokban, Moebelixben is láttam már, némelyik háztartási boltban, 100forintosban.
5/5 anonim válasza:
amit a bútorokra lehet, azt "bútortapétának " hívják azt hiszem, és festékboltba vettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!