Használt ágyat, vagy inkább újat részletre?
Én nyugodtan vennék használt ágyat. Ha van lehetőségem, kicserélném a matracot, ha nincs, tennék rá valami ilyesmit: [link]
De az is jó megoldás, ha először csak az új matracot veszed meg, és mikor összegyűlt a pénz, akkor hozzá az ágykeretet. Én évekig aludtam egy szivacson a padlón, mert nem találtam kedvemre való ágyat.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:08
jó ötlet, köszi.
írtam.
ma utánanéztem az ágyaknak boltokban, 40ért már lehet venni kétszemélyes, kényelmes és fiatalos új franciaágyat ami még pofás is.
Hát engem zavarna, hogy ki tudja hogy és milyen perverz dolgokat bevetve szexelt az ágyon, meg beleizzadt, lehet, hogy a kutyája lepisilte, vagy a gyereke... Még ismerőstől oké, de idegentől tényleg ne. :S
Azért az ilyen 40ezres ágyakkal óvatosan, főleg, ha keretes, mert az elég könnyen törik általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!