Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Használt ágyat, vagy inkább...

Használt ágyat, vagy inkább újat részletre?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nyugodtan vennék használt ágyat. Ha van lehetőségem, kicserélném a matracot, ha nincs, tennék rá valami ilyesmit: [link]

De az is jó megoldás, ha először csak az új matracot veszed meg, és mikor összegyűlt a pénz, akkor hozzá az ágykeretet. Én évekig aludtam egy szivacson a padlón, mert nem találtam kedvemre való ágyat.

2011. jan. 28. 10:08
 12/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:08

jó ötlet, köszi.

2011. jan. 28. 10:51
 13/16 A kérdező kommentje:
idegentől venném az ágyat...
2011. jan. 28. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
szia kedves kérdező.írj privit,szeretnék veled beszélni.az email címed meg nem jó,próbáltam privit írni neked 2x is
2011. jan. 28. 11:08
 15/16 A kérdező kommentje:

írtam.

ma utánanéztem az ágyaknak boltokban, 40ért már lehet venni kétszemélyes, kényelmes és fiatalos új franciaágyat ami még pofás is.

2011. jan. 28. 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát engem zavarna, hogy ki tudja hogy és milyen perverz dolgokat bevetve szexelt az ágyon, meg beleizzadt, lehet, hogy a kutyája lepisilte, vagy a gyereke... Még ismerőstől oké, de idegentől tényleg ne. :S

Azért az ilyen 40ezres ágyakkal óvatosan, főleg, ha keretes, mert az elég könnyen törik általában.

2011. jan. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!