Használt ágyat, vagy inkább újat részletre?
teljesen használt, kéztől venném...
vagy pedig vadiújat mindenestül részletre...
Az ártól is függ, és a használtnak az állapotától.
Ha pld. szép állapotú, tiszta a matraca, stb. akkor a használt is jöhetne felőlem. Ismerőstől meg pláne.
használt ágy? ugye nem gondolod komolyan?
ki tudja mikor hányták, fosták le, ki milyen állapotokban aludtak rajta, stb...
használt ruhát minden további nélkül veszek, mert azt ki lehet mosni 90 fokon, tiszta lesz, illatos, nem érdekel, h ki hordta.
na de egy ágy?
inkább valami olcsóbbat, de újat!
Harmadik, én már majdnem 40 éves vagyok, de mióta az eszemet tudom, és nem gyerekágyban alszom, még sosem fostam és hánytam le az ágyamat, sőt, a gyerekeim sem tették ezt.
Ha ismerőstől veszi, és tiszta, akkor mi baja lehet benne? Ja, és a matracot pld. ki is lehet tisztíttatni.
oké, ismitől talán vennék. de mégis, maga a tudat, hogy abban nem én alszom először, nem én "avatom" fel.
de mondjuk beteg is lehet az ember, hogy előforduljon egy baleset...
Attól függ. Én pont most gondolkozom, hogy régi, százéves szecessziós bútorokat kéne venni a hálóba.
De gondolom, nálad nem ez a helyzet.
Szerintem részletre semmiképp ne vegyél ágyat! Vagy várj és gyűjtsd össze rá a pénzt, vagy vedd meg most a matracot, aztán madj az ágykeretet. Már ha olyat veszel, ahol ilyet lehet. 1-2 hónapot kibírsz matracon, de nem vagy adós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!