Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik jobb? A felültöltős...

Melyik jobb? A felültöltős vagy az elöltöltős mosógép?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal venni akarunk egy új,jó mosógépet,a mi nem adja meg magát könnyen. A Bosch-t ajánlották többen is, sokaknak bevált. De én még arra is kíváncsi lennék, hogy szerintetek az elöltöltős vagy a felültöltős jobb a Bosch márkaneven belül?

Indoklást is kérek, ha tudtok:)

Köszönöm. :)

2011. jan. 5. 22:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Elöltöltős. Nekünk a fürdő kád mellett van így 5 éve a pelenkázószekrényt helyettesíti a teteje.
2011. jan. 6. 17:22
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Most a Bosch, vagy Samsung mellett érvelek.

Nem tudom eldönteni melyiket válasszam. De az Euronics-ben mondták, hogy nincsen náluk felöltöltős, csak elöltöltős, mindkét típusból.

Most a Samsungot nagyon viszik, és az Euronics-ben ajánlották, hogy nézzem meg a Samsung fórumokat, tehát csak jó ez a Samsung is.

Most azt mondták, a Bosch-nak nagyon erős a csapágya, de viszont a Samsung többet tud.

Szerintetek melyiket válasszam?

2011. jan. 6. 22:01
 23/27 anonim ***** válasza:
A strapabíróbbat válaszd mindenképpen. Úgyis 1, max 2 programot használsz majd.
2011. jan. 6. 22:10
 24/27 anonim ***** válasza:
68%
Tok mindegy milyet veszel, mert egy mosogepet ugy gyartanak, hogy megy-ot evel tobbet ne birjon, Addigra lejar a garanciaja es ujat kell venned.
2011. jan. 8. 23:42
 25/27 A kérdező kommentje:
Megvetttem, a végeleges döntés: Samsung :)
2011. jan. 9. 00:32
 26/27 Silber ***** válasza:
100%

"Most azt mondták, a Bosch-nak nagyon erős a csapágya"

Baromság... Nem a mosógépgyártó, hanem külső cégek készítik őket (pl. FAG). És ez több esetben változó, egy adott géptípuson belül is.

2011. jan. 9. 00:51
 27/27 anonim ***** válasza:

biztos vagyok benne, hogy jó döntés volt! :)

én is a kettő közül a Samsungot javasoltam volna.

2011. jan. 9. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!