Melyik jobb? A felültöltős vagy az elöltöltős mosógép?
Sziasztok!
Párommal venni akarunk egy új,jó mosógépet,a mi nem adja meg magát könnyen. A Bosch-t ajánlották többen is, sokaknak bevált. De én még arra is kíváncsi lennék, hogy szerintetek az elöltöltős vagy a felültöltős jobb a Bosch márkaneven belül?
Indoklást is kérek, ha tudtok:)
Köszönöm. :)
Az Indesit is nagyon jó.
Mára már biztonságosak az elöltöltősek ami a vizet illeti.
Szerintem mindegy melyiket veszitek, amelyik jobban bejön. :)
Szia, én a felültöltőset szeretem, mert azt menet közben megállíthatom, és a kihagyott ruhát betehetem.
Bosch, Elektrolux nagyon jók!
az elöltöltőssel csak annyi bajom van, hogyha elfelejtek betenni valamit, és már bekattant a zárja, akkor nem kimarad a mosásból.
ellenben a felültöltőssel, amit bmikor kinyitsz.
amúgy nem olyan rossz az elöltölt. nekem most az van már 1 éve :D
Bosch inkább előltöltős gépeket gyárt, csak 1-2 felültöltős gépük van.
Igazából nincs nagy különbség a méretet leszámítva, maximum az, hogy az előltöltős adagolóját könnyebb tisztítani.
Ha mégsem Bosch gépet választanátok, akkor tudom javasolni a Samsung és LG márkákat. Nekik egyáltalán nincs felültöltős gépük, de nagyon megbízható gépeket gyártanak. Nekem is LG van.
ÉN műszaki boltban dolgoztam szülés előtt. Indesitet semmi pénzért nem vennék, és Zanussit sem.
Ami szerintem jó, az a Samsung, a Bosch és az Elextrolux. Nekem az utóbbi van, és azért az mellett döntöttem, mert felültöltőset szertettem volna, a másik két márkából pedig akkor olyan nem volt. Az elöltöltőssel nekem az a bajom, hogy nem tűnik túl strapabírónak. Mert azért ugye mégiscsak másképp van rögzítve a dob, mint a felül töltősben, és amit már leírtak, hogy utólag nem lehet beletenni a kifelejtett ruhát.
szerintem funkcionálisan egyforma, vagyis ugyanolyan jól mosnak.
én az elöltöltőset preferálom, nekem kényelmesebb kiszedni belőle a ruhát, és a tetejére lehet könnyebb tárgyakat is pakolni.
nem utolsósorban beépíthető akár egy amerikai stílusú konyhapultba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!