Férjem csinálja a gyerkőcünk kiságyát. Jó, ha simán léceket tesz bele, vagy érdemes lenne ágyrácsot venni inkább, az kényelmesebb, egészségesebb?
Olcsóbban jöttök ki, ha vesztek egy használtat.
Ez amúgy sem játék, mert volt olyan,
hogy a nem szabványos kiságy rácsai közé szorult
a gyerek feje és ...
nem rácsos ágyat csinál, (gondolom én), ha már ágyrácsról van szó...
nos, egy ágyrács kb 2-3e ft, ne ezen spóroljatok, mert ha leszakad szegény gyerek, az nem tesz jót a kis lelkének.
kb mekkora ágyat szeretnétek?
Én is azt mondom, hogy inkább használat vegyetek, a teszveszen az első találat egy ikeás rácsos kiságy 5000 ft.
Igaz, matrac nincs hozzá.
És mi van, ha a férje jobban megcsinálja?
Mi a húgommal sikeresen addig ugráltunk anno a gyereksúlyra bekalibrált kiságyon, amíg leszakadt alattunk... ennyit arról, hogy az jobb lenne.
Kérdező: sokkal fontosabb, milyen a matraca, ne legyen túl puha, tartsa a gerincét. Alá nyugodtan akár be is deszkázhatja az egészet :)
Istenem, miért kellene venni, ha a férj csinál neki egyedit??? Nem az ára volt a lényeg.
Gyerekünknek is a férjem csinált teljesen egyedi ágyat, én festettem, gyönyörű. Persze, olcsóbb egy szimpla rácsos ágy, de nem is olyan szép.
No, a lényeg, hogy megteszi a léc is, hiszen az ágyrács is tulajdonképpen lécek sora, összekötve.
A férjem csak azért vett, mert az árához képest több munka ladarabolni, csiszolni, összekapcsozni (összekötni).
Szóval a saját ugyanolyan kényelmes, egészséges, mint a bolti lécek összekötve. Az Ikeában pl. sima fenyőből van, amit árulnak.
> Az Ikeában pl. sima fenyőből van, amit árulnak.
És az miért baj? :)
Azt senki nem kérdezte (én sem), hogy mekkora gyereknek kellene az ágy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!