Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen a szobám?

Milyen legyen a szobám?

Figyelt kérdés
barack színű a fal és már meguntam hogy régi poszterekkel van tele. mindet leszedtem és valami újat és hangulatosat szeretnék. 15 éves vagyok. nagyon tetszenek ha pl bakelit lemezek vannak a falon vagy mondjuk régi újságok. valami kreatív dolgot szeretnék a falra ami nagyon hangulatos is egyben. a szobámra a narancssárga és a fehér színek még a jellemzőek. Van valami ötletetek?
2011. jan. 2. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem is lemezek vannak a falon, bár nem bakelit. Tényleg jól mutatnak. Egy polcon van a hifim, és körülötte a falat cd-k borítják, a hifi körül sűrűbbek, attól távolodva egyre ritkábbak, mintha valami robbanás szórta volna őket szét :)

Nagyon dekoratív és vidám. A bakelit is nagyon jól nézhet ki, csak én nem tudtam, honnan szerezhetnék. Te honnan gondoltad beszerezni őket?

Az újságok nekem is jelen vannak a szobámban, a kedvenc filmjeimről szóló cikkek és azzal kapcsolatos képek vannak rajta, amiket innen-onnan kivágtam. Vettem egy nagy parafatáblát (teszkó), és arra szúrkáltam ki őket így össze-vissza, hogy ne legyen túl szabályos, ill a tábla szélén túl is lógnak, így nem látszik, hogy táblán vannak, csak hogy egy rakás papír ilyen kaotikus rendetlenségben... Jól mutat nagyon, ráadául jó ránézni.

Tehetsz rá olyan képeket is, amik tetszenek, vagy fotókat, amik kellemes emlékeket ébresztenek benned.

Ikeában meg ilyen lakberendezési üzletekben pedig vettem alakra vágott tükröket, az egyik kitya lakaú, a másik virág, az van az ajtó két oldalán, visszaverik a napfényt, és ráadásul tükörnek is jók, tehát meg tudom magam nézni benne indulás előtt, ráadásul látványosak is. A cd-khez is jól mennek.

:)

2011. jan. 2. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Ja, és a tükrök öntapadósak, bármikor eltűávolíthatóak amúgy, nem szedik le a falat.

És bocs az elírásért: # kutya alakú

2011. jan. 2. 14:27
 3/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ:)

nagyon jó lehet a szobád. énis gondolkodtam azon hogy sima CD-ket rakok.bakelitet talán tudok szerezni a nagyszüleimtől, de azonkívük énsem tudom hol lehetne szerezni:/

2011. jan. 2. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Gondolkodtam, szerintem antikváriumban lehet, hogy vannak pár száz forintért. Mondjuk az én szobám kicsi, és nem férne el belőle sok, így én maradok a cd-nél.

Amúgy az én szobám rózsaszín, és zöldek a kiegészítők, pl párnák, lámpák, szőnyeg, így annyira nem cukormázas, meg barbis :)

2011. jan. 2. 14:41
 5/11 A kérdező kommentje:
sajnos enyém is elég kicsi, ugyhogy énis lehet hogy a sima CD mellett döntök :)
2011. jan. 2. 14:43
 6/11 A kérdező kommentje:
és még egy kérdés: mivel raktad fel a CD-ket a falra?
2011. jan. 2. 14:47
 7/11 anonim ***** válasza:
A legkisebb fajta szeggel. Azoknak még van egy kis fejük, amin megáll a CD. A CD-t csak ráakasztottam a közepén lévő lyuknál fogva. Így sok lyukat csináltam a falba, de annyi baj legyen :)
2011. jan. 2. 14:52
 8/11 anonim válasza:
én régebben csináltam egy olyant hogy a CD-ket lekapartam egy késsel, vagy bármi hasonlóval, és összekötöttem őket, és feltettem a lámpámra..átlátszóak voltak, és amikor valaki jött hozzám mindig aláírattam vele:D:)..most van egy nagyobb műhó a falamon, és színek gombokat ragasztottam rá, meg rajzoltam..elég jó a kézügyességem, így szépek lettek..arra szoktam tenni még az ilyen kis felejtős cetliket(amit a közeljövőben meg kell csináljak) van rajta néhány kép is, és amikor veszek egy új ruhát, pl. a New Yorker-ből, ott sokszor ilyen Fishbone-os cetli van rajta..azok is fel vannak téve, elég jól mutat..van például Kenvelo-s vagy O'neill, és mondjuk a koncertjegyeket, vagy meghívókat is fel szoktam tenni..ja meg van rajta két toll.(inkább penna...amivel a régi időkben írtak..egyikkel tényleg lehet írni, a másik meg csak dísz.)
2011. jan. 2. 18:17
 9/11 anonim válasza:
bocs, színes gombok* :D
2011. jan. 2. 18:18
 10/11 anonim válasza:
ja és 13/L :D:D:D:D
2011. jan. 2. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!