Milyen színű legyen a szobám fala? Bőv. Lent
Tavasszal festünk, és nem igazán tudom :)
most fehér, ez továbbra is rajta marad a lehetőségek listáján.
az ágyam, kanapém, szőnyegem zöld. a szekrénysor zöld-fehér, a tv-állvány, íróasztal faszínű.
a kérdés, milyen színű legyen a fal?
köszönöm az ötleteket! képen is szívesen fogadom, hogy milyen színre gondoltok :)
még egy mellékes kérdés: mennyivel drágább a színes festék, mint a fehér?
világosabb narancssárga, citromsárga?
Színezőpasztát lehet venni 250ftért már :D de amúgy a kikavart festékeknél minél sötétebbek annál drágábbak. 1x dolgoztam 5L-es nemtom milyen festékkel vörös színű 21ezer ft!!
trilak-ot lehet kapni 4-5e ft-ért, asszem 5 literes.
bőven elég egy falra, nálunk a fél szobára elég volt.
valami ilyesmi jól nézne ki: [link]
mondjuk 2 szemben lévő fal zöld, másik kettő fehér vagy ennek a zöldnek egy nagyon világos árnyalata.
Kérdező fiú vagy vagy lány?
Mennyi idős.
Milyen árnyalatú zöld az ágyad, kanapéd, szőnyeged?
Linket küldj kérlek :)
Aztán rajzolok Neked valamit :D
Sztem amúgy a csak 2 szín UNALMAS, meg befordító...
De most nálam a lakásban is fehér minden fal, annyira nyomasztó, de erre is vannak terveim, olyan lesz a ház, mint egy szállodai szoba :D:D csak menjenek le a vizsgáim, és anyum lássa h takarítok vagy mi mert addig nem hajlandó festetni.
Amúgy nem tudom a festék árát, talán a régi szobám- iszonyat picike- tetőtéri is volt, a meggyleves rózsaszín + zöldalma kombó volt 8500 körül, meg kellett egy fehér, amit bekevertünk egy kis pinkkel és puncsfagyi színű lett a csapott fal... olyan volt mint egy fini fagyi, de szerettem én azt 14évesen...
16 éves lány vagyok :))
hát, akkor inkább csinálok fotókat a bútoraim színéről :)
ágy:
ilyen színű:
ilyen formájú nagyjából, csak a támlái egyenesek, és nagyobbak:
kanapé:
ilyen színű/mintájú:
ilyesmi formájú:
szekrény:
ilyen színű:
ilyen formájú:
szőnyeg:
ilyen színű/mintájú, és az egész szobámban szőnyeg van:
az íróasztal és a TV állvány ilyen színű:
Hát, mondjuk nem nagyon látni a képeken, de hiába zöld mindened, akkor is olyan szedett-vetettnek tűnik... Más minták, más árnyalatok. Szerintem kezdd azzal, hogy veszel a kanapéra, meg még amire lehet egy árnyalatú lepedőt, amivel igényesen letakarod, így egyszínű lett a javarésze. (persze a legjobb az lenne, ha új bútorok lennének), de ha szépen letakarod, rádobsz pár díszpárnát, nagyon jól tud mutatni.
Fal: mondok egy jó ötletet: az alsó része, úgy derékmagasságig legyen világoszöld, olyan, ami megy a bútorokhoz, afölött legyen fehér, és a két szín közé tegyetek sötétzöld, mintás csíkot, én aranydíszeset vennék a fa bútorok miatt. (lehet ilyeneket venni, olyan, mint egy keskeny tapéta). Szerintem ez még az egyik legolcsóbb megoldás is, hiszen kevés színes festék kell és nagyon látványos.
Nah, hirtelen ennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!