Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mikor kezditek a dekorálást?

Mikor kezditek a dekorálást?

Figyelt kérdés

Advent első vasárnapja lesz a héten,ki mikor szokta elkezdeni a dekorálást?Mit,hogy dekorálsz?Képek is jöhetnek,mit készítesz,készítettél.

Én mindig szombaton dekorálok,de már tűkön ülök:)

2010. nov. 22. 15:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Én girlandokat szoktam kitenni,azt díszítem fel,adventi koszorút teszek a nappali asztalra,köré elrendezgetem a házikó mécsestartókat,ablakot dekorálom,gömböket lógatok fel,és égőket.
2010. nov. 22. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Én most kezdem épp.

Sajnos nem lesz túl szép, mert a párommal idén költöztünk össze és egyszerűen nincs pénzem megvenni a szép girlandokat és égőket, így csak pár dolog lesz. De majd jövőre már nagyon szépen megcsinálom :)

2010. nov. 22. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Tényleg?Már dekorálsz?Én is nehezen fogom magam vissza attól,hogy elkezdjem:)

Nem az a fontos,hogy drága díszeket vegyél,hidd el,ez is szép lesz,hisz beleadod szíved,lelked,és a párodnak is tetszeni fog biztos!Miket csinálsz?

Nálunk is nagy öröm volt a tavalyi karácsony,akkor volt 8 hónapos a kisfiam,most még jobban készülök,most lesz decemberben hónapos!

2010. nov. 22. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
20 hónapos,ez lemaradt:)
2010. nov. 22. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát azért érzem, hogy erősen pénzkérdés ez a dolog.

Összesen van két gyertyám, három kicsi szobrocskám, egy nagyobb rénszarvasfigura, valamint egy bekeretezett karácsonyi szalvéta. Meg az egyik virág cserepébe szúrtam két hurkapálcán lévő kicsi figurát.

Az a baj ezzel, hogy nagyon kevés, gyakorlatilag észre sem lehet venni. Nemsokára megyek a boltba, csinálok szegfűszeges narancsot, valamint csillogós csomagolópapírból kivágok csillagocskákat és felragasztom az ajtóra, szekrényre.

De nagyon szerettem volna ajtódíszt, izzósort, és 1-2 girlandot a polcra, valamint legalább egy karácsonyi terítőt. De ez sajnos jövőre marad :(

Ja meg amit még megpróbálok, hogy elhoztam a szüleimtől a régi üvegfestékeimet, ha még jók, akkor abból is alkotok valamit a csempékre.

2010. nov. 22. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
vasárnap délelött fogunk díszíteni .Saját kezüleg készítem minden évben az asztali koszorút ,kintre fenyőgirlandra tekert égődíszt rakunk a terasznál körbe .Ajtóra kis ajtódísz, bent karácsonyi terítő az asztalokra ,vannak üveg angyalkáim amiket a csillárról szoktam lelógatni.Sok apróság ,mégis kicsit más a lakás ,ünnepi hangulata van .
2010. nov. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!