Mikor kezditek a dekorálást?
Advent első vasárnapja lesz a héten,ki mikor szokta elkezdeni a dekorálást?Mit,hogy dekorálsz?Képek is jöhetnek,mit készítesz,készítettél.
Én mindig szombaton dekorálok,de már tűkön ülök:)
Én most kezdem épp.
Sajnos nem lesz túl szép, mert a párommal idén költöztünk össze és egyszerűen nincs pénzem megvenni a szép girlandokat és égőket, így csak pár dolog lesz. De majd jövőre már nagyon szépen megcsinálom :)
Tényleg?Már dekorálsz?Én is nehezen fogom magam vissza attól,hogy elkezdjem:)
Nem az a fontos,hogy drága díszeket vegyél,hidd el,ez is szép lesz,hisz beleadod szíved,lelked,és a párodnak is tetszeni fog biztos!Miket csinálsz?
Nálunk is nagy öröm volt a tavalyi karácsony,akkor volt 8 hónapos a kisfiam,most még jobban készülök,most lesz decemberben hónapos!
Hát azért érzem, hogy erősen pénzkérdés ez a dolog.
Összesen van két gyertyám, három kicsi szobrocskám, egy nagyobb rénszarvasfigura, valamint egy bekeretezett karácsonyi szalvéta. Meg az egyik virág cserepébe szúrtam két hurkapálcán lévő kicsi figurát.
Az a baj ezzel, hogy nagyon kevés, gyakorlatilag észre sem lehet venni. Nemsokára megyek a boltba, csinálok szegfűszeges narancsot, valamint csillogós csomagolópapírból kivágok csillagocskákat és felragasztom az ajtóra, szekrényre.
De nagyon szerettem volna ajtódíszt, izzósort, és 1-2 girlandot a polcra, valamint legalább egy karácsonyi terítőt. De ez sajnos jövőre marad :(
Ja meg amit még megpróbálok, hogy elhoztam a szüleimtől a régi üvegfestékeimet, ha még jók, akkor abból is alkotok valamit a csempékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!