Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki csinálja/csinálta meg a...

Ki csinálja/csinálta meg a Karácsonyi nagy takarítást miből áll? hogy kezditek el? és milyen szerekkel. Anyut akarom meglepni. :D

Figyelt kérdés
Válaszokat köszi.
2009. dec. 19. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én már réges rég megcsináltam. :) Hogy miből állt? Hát...az ablakokat még a fagyok előtt megpucoltam ecetes vízzel. Egyúttal a függönyöket is kimostam. Törölgettem,porszívóztam,fölmostam,kiszellőztettem stb,stb. Milyen szerekkel? Az függ attól,hogy mit takarítasz. Amúgy hány éves vagy? :)
2009. dec. 19. 17:25
 2/2 anonim válasza:

Szia!Mi mindig letörölgetjük a szekrényeket, a porcelánokat, függönyt is mosunk, meg ablakot is takarítunk!Meg felmossuk a padlót!Kb. ennyi!

Ha megakarod lepni anyukádat, akkor porszívóz ki, meg mondjuk mosogass el, törölgesd le a port a bútorokról(ha van)!Ezeknek tuti örülni fog!(:

20L

2009. dec. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!