Szeretnék egy embernagyságú szobort a szobámba. Mennyire irreális ez az elképzelés?
Figyelt kérdés
Valamint mennyibe kerülhet egy ilyen szobor és legfőképp mit kéne hogy "ábrázoljon"?
Ötletek?:D
16/L
2010. nov. 19. 21:15
1/8 anonim válasza:
Simán megcsinálhatod műgyantából.
2/8 anonim válasza:
ja műgyantából éri meg a legjobban, amúgy nem neked kéne tudni, hogy milyen szobrot akarsz? :D
3/8 A kérdező kommentje:
Igaz,de még nincs elképzelésem...de leginkább valami férfi alakot:D
2010. nov. 19. 21:36
5/8 anonim válasza:
Műgyantából???
Tudjátok mennyibe kerülne? A kétkomponensű epoxigyantából ez körülbelül 80-100 ezer Ft-os mulatság. !!!!
Vagy gipszből (de vázat kell alá készíteni) Vagy poliuretán habból - én ezt javaslom, és szerintem a két első válaszoló is erre gondolt, csak nem értenek hozzá.
6/8 anonim válasza:
Hát pár ezerért van felfújható gumiférfi:)azt hívhatjuk szobornak:)
7/8 anonim válasza:
21:41 ez haláli! több funkciós szobor :)
Kedves Kérdező! Megcsinálhatod akár papírmaséból is a szobrot, ha szeretsz ügyeskedni. Nem hiszem, hogy van ennél olcsóbb és egyedibb megoldás.
8/8 titak válasza:
Nekem néha a feleségem jut eszembe szobornak kipreparálva.
Szerintetek mibe kerülne ez nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!