Városlakók! Lenne-e igényetek "saját", házi zöldségeskertre? Elképzelés lényege alább.
TI rendelnétek meg, milyen idényzöldségekből mennyit szeretnétek. Frissen, 24 órán belül postán kapnátok a finomságokat, folyamatosan. Ebben az a jó, hogy vegyszermentes, mindig friss és kb annyiba kerül, mint a bolti. Egy idő után egy virtuális kertben is követni tudnátok, épp hol tart fejlődésében pl a paradicsomotok:)
Mit gondoltok, lenne erre igény?
Ha annyiba kerül mint a bolti, jó minőség és házhoz is jön akkor szuper!
(Lehet le is nyúlom az öteltet... :D)
El nem tudom képzelni, hogy házhoz szállítással hogyan kerülne annyiba, mint a bolti, pláne ha bio is, mint ahogy írod...
Én vevő lennék rá, még picit a bolti ár felett is.
A szállítási logisztikán van a hangsúly:) Újabb kérdés: MILYEN zöldségeket választanátok?
Köszönöm szépen az eddigi és az ez utáni válaszokat:)
Szerintem mindenki, amit szeret :-)
Mi: paprika, paradicsom, retek, spenót. Ezek a legmenőbbek.
Aki főz, ott ez gondolom bővül: répa, fehérrépa, hagyma, stb.
És mi nemigen eszünk hüvelyest (nem bírja a gyomrunk, epe), de ahol nincs ilyen gond, ott jönnek azok is: borsó, bab, zöldbab.
Ezek lennének nálunk főleg.
:) Kis mennyiségben utánvéttel rendelhető minden. De valószínűleg ez sem több, mint az üzemanyagod egy pénteki dugóban.
Nagyobb mennyiségben rendelve nincs szállítási költség.
Nem, egyáltalán nem szeretnénk háromszoros áron adni a zöldségeket, így is tele van a piac "egészséget a gazdagoknak" termékekkel.
Engem ezek érdekelnének: saláta, uborka, paradicsom, paprika, zellerzöldje.
Ha beindul az üzlet légyszi írd meg itt, mert én mindenképp rendelnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!