Ha használt bútorokat szeretnék venni, hogy oldjam meg a szállítást?
Figyelt kérdés
Nézegetem a városi Fb csoportban hogy ez is tetszene meg az is, de általában, szinte mindig oda írja a hirdető hogy szállításban nem tud segíteni. Mivel egy üres lakásba szeretném össze válogatni a bútorokat, így sokmindenre lenne szükségem, több helyről, hiszen az egyik hirdető csak egy komódot hirdet, a másik szekrenysort stb. Az a baj nincs segitségem. Ha hivatalos bútor szállítót fizetek, az úgy már nem éri meg valószínűleg? Főleg hogy nem is egy napon belül, nem is egy helyről hoznám el a bútorokat, hanem amikor épp látok valamit ami tetszene. Nő vagyok és lift nélküli emeletre kellene felvinni a dolgokat, sem megfelelő autóm nincs hozzá, sem erőm. Ti hogy szoktátok megoldani ha használtat vesztek? Vagy ilyen esetben kedvezőbb a bútor bolti szállitás új bútorokkal?ápr. 17. 09:29
11/12 anonim 

válasza:

Nekem van ilyen autóm, néha megkér egy-egy ismerős, hogy segítsek neki. Te is ilyet tudsz csak csinálni.
12/12 anonim 

válasza:

Én nem vennék használt bútort.
Ha például ágyi poloskás, az életben nem irtod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!