Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen bútorokkal járnék a...

Milyen bútorokkal járnék a legjobban?

Figyelt kérdés

Bútorozatlan albérletbe költözöm hamarosan.

(csak konyhabútor és fürdőszoba szekrények vannak)

Eddig bútorozottban laktam, tehát nekem még semmim sincs.

Olyanokat szeretnék venni, amiket össze illetve szét lehet szerelni, hogy egy következő költözéskor elvihessem magammal őket.

Fő, ha jó áron van és jól is néz ki.

De a legfontosabb talán, az egyszerűség, minél kevesebb bútordarabból meg lehessen oldani.

Nappali és hálószoba kell csak, tehát ágy (vagy csak ágykeret), ülő(kanapé), ruhásszekrény (akasztós és polcos), éjjeli szekrény, íróasztal.

Ezen kívül minden más ami kell, van a lakásban.

jan. 22. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Ikea szekrények össze és szét szerelhetőek könnyen.
jan. 22. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Manapság már a legtöbb bútort lapraszerelten árulják. Vannak bútorkereső oldalak, nagy a választék. Annyi, hogy én bejelölném azt is, hogy "Raktáron", ha hamarosan költözöl.

[link]

jan. 22. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi,

eddig möbelix, ikea, jysk honlapján nézegettem.

Valami tetszik, de az ikeánál olvashatóak a vásárlói vélemények is, és nem mindig jók. Bár gondolom mindenből ki lehet fogni olyasmit, ami rossz..

jan. 22. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

1-es!

És mivel már alig van bennük anyag, jószerével papundekliből és gyenge pozdorjából készülnek, hamar szét is esnek .

jan. 26. 04:34
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es!

Tudom, de most albérletbe minek csináltasson asztalossal bútort?

Amíg albérletben laktam nekem Ikeas volt, azt könnyű volt cipelni, meg könnyen össze és szét lehet szerelni. Amint megvolt a saját házunk egyből asztalossal készítettunk minden bútort. Kua drága volt, de legakabb fából van, és nem kell 1-2 év múlva kidobni.

jan. 26. 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, végül Möbelixből rendeltem, meg 1-2 polcot a Jysknél is kinéztem.
jan. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!