Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vajon a mai bútorokkal mi lesz?

Vajon a mai bútorokkal mi lesz?

Figyelt kérdés
Amiket ikeában vagy komolyabb lakberendezési üzletekben lehet kapni? Unokáink 50 60 év múlva vajon ugyanúgy fognak róluk gondolkodni, mint most mi a koloniál és hasonló elavult dolgokról, amik nagy vagy dédszülők vidéki családi házából marad ránk, ami senkinek nem kell, és mindenki örül, ha ingyen elviszik?
júl. 5. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

A mai bútorok alígha bírnak ki 50-60 évet. Jónéhány már az üzletekben kiállítási (tehát új) állapotában is rozoga, nyeklik-nyaklik. Szerintem ezek 15-20 éven belül mennek a kazánba, másra úgyse jók...

Most egy olyan világban élünk, amikor a többség újat akar mindenből a reklámok és a marketing nyomására. Amikor megveszik az új tömegbútort nem azt nézik hogy mennyi ideig szolgál ki, hanem azt hogy a legújabb divatnak, trendnek, lakberendezési szokásnak megfelel -e. Vagy egyszerűen az asszony meglátja a barátnőjénél hogy ott milyen csillogó bútor van, onnantól kezdve neki az kell, az 5 éve vásárolt szekrény már nem tetszik neki, megy a süllyesztőbe, jobb esetben az ura meg mondja hogy akkor jó lesz még a garázsba, de a végén így is úgyis el lesz tüzelve...

júl. 5. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Igen, a mostani bútorok legnagyobb részével is az lesz, mint a most 30-40-50 éves bútorokkal.
júl. 5. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Ugyan már ezek a lapra funérlemezes asztalok, szekrények amiket lapra szerelten lehet kapni az áruházakban jó ha 15 évet kibírnak.

Nekem is van 1-2 ilyen bútorom a lakásomban, idén le is cserélem majd őket

Gyenge vékony anyag össze vissza nyaklik nyeklik

júl. 6. 06:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
az íróasztalom 20 éves ikea darab. semmi baja
júl. 6. 06:11
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
A mai bútorok 10-15 év és szétesnek,leválik a burkolat.
júl. 6. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden bútoromat asztalossal csináltattam bútorlapból. Minősége kiváló így az én életemet valószínűleg kiszolgálja probléma nélkül, de 15-20 év múlva ki lesznek cserélve, vagy legalábbis átöltöztetve (új frontok, oldalak).
júl. 6. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"mint most mi a koloniál és hasonló elavult dolgokról" - a koloniál örök darab. Én többet is vettem, akár éveket várva a megfelelő darabra, hogy a régi családi szettet kiegészítsem.

Ezzel szemben a mai bútorok max. a kazánba jók (sokszor újonnan is).

"ikeában vagy komolyabb lakberendezési üzletekben" - az ikea mióta komoly lakberendezési üzlet??? Se színe, se szaga, se kényelme, se minősége. Vannak nagyon jó dolgok az Ikeában is, de inkább a kisbútorok és a tárolómegoldások vagy egyes konyhai darabok között.

júl. 6. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!