Egy jó állapotban lévő, de régi, legegyszerűbb Ikeás ágykeretet, ès kb. 5 éves, (az is megkímèlt, viszonylag jó minőségű matracot) érdemes meghirdetni az interneten?
Meghirdeted aztán ha nem lesz érte jelentkező akkor lejjebb viszed az árát.
Azt írd oda mindenképpen hogy az illetőnek kell tőled elszállítania és a lakásból is kivinnie. Van amikor már az is megéri ha valaki ingyen elviszi, sokan ezért kínálnak fel bútorokat ingyen.
Amikor anyám meghalt és ki kellett üríteni a lakását viszonylag gyorsan hogy már ne kelljen tovább fizetni a bérleti díjat, akkor is a legtöbb hasonló dolgoz ingyen hirdették meg testvéremék, a lényeg volt hogy az illető jöjjön érte és vigye el az elkövetkező 2 napban. nekünk már az megérte, hogy nem kellett az elszállításához külön kocsit bérelni.
Az ágykeret màr nem kapható az Ikeàban, csak egy másik típus. De ez az, csak ez egy 140 cm. széles ágy, az enyém meg 90-es, és le lett festve fehér lazúrral. Az àràra már nem emlékszem, de nem volt drága, az tuti.
A matracnak sajnos a márkájàt most nem tudom megmondani, de 60 ezer forint körül volt, kb.
#7 Az ágykeretnél gond, hogy szét kell szedni és akkor sérülni is fog vagy most vagy amikor összerakják, tehát ez csökkenti az értékét. A matrac pedig használt azért már a felét sem fogják megadni az eredeti árának ennyi idő után.
De próbálkozz egy magasabb árral és abból mindig tudsz lejjebb menni és így majd tudni fogod, hogy a lehető legjobbat hoztad ki az eladásából.
Tehát 40e-t lehet kapni vadi új 2 személyeset. Oké, ott a matrac. Én értem, hogy reálisnak tűnik a 30e, de a tapasztalatom az, hogy nem fogják megadni. Talán jó ha 20e-ért el tudod passzolni.
Matracot én nem is vennék használtan.
Szétszerelés nem okoz árcsökkenést, mert ikeás cuccok 99%-ban roncsolás mentesen szétszedhetőek és összerakhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!