Érdemes otthon nekiállni 3 cm vaslemez hagyományos (a legegyszerűbb) (D = 125) flexelővel vágni kb. 1 méter hosszon?
3cm vastag?
A "Kisflex" megijed tőle, ha a közelébe viszed!
Esélytelen!
Ez egy ilyen tábla vaslemez így árulják három centitől indul felfelé 4 5 6 centi vastag.... Nekem a fele is elég lenne bár azt hiszem akkor is meg kellene venni az egész táblát... Illetve kétfelé vágva el tudnám vinni személyautóval.
Szerintem lemondtam arról hogy el vágjam a kis flex m l.... A cég nem darabol nincsenek erre berendezkedve... Egyben szokták tőlük elvinni az ilyen vas táblákat. Másfelől azt gondolom hogy ha egyéb akadálya nem lenne el lehetne vágni talán a három centit ha az ember pontosan ki tudná mérni hát végül is ki lehetne mert meg vonal az na és akkor kétoldalról támadná meg a lemezt.
Nem mm az? Kereskedelmi forgalomban nem nagyon arulnak 3cm vastag vas lemezt, ez nem olyan anyag hogy leveszed a "polcrol". Ha mm-ben merik meg a suly is stim.
Mi fel m hosszan vagtunk mobil kezi szerszammal 2cm vastag acel munkalapot. Az sem volt egyszeru, a helyszin miatt eleve nem hasznalhattunk sarokcsiszolot, orrfuresz elvitte 3-4 fureszlappal. De a 3cm az baromi vastag, meg ha neki is allsz valamivel, a vagas olyan lesz mint az Alpok.
Ha nincs mas megoldas, akkor valami olcso 230mm-es sarokcsiszolobol 2-3 darab, pohentetve, felvaltva oket, meg vagy 30 vagokorong.
Autoba be lehet rakni, mi is kollegaval ketten raktuk be a 200*120*4cm-es aluminium tablat (froccsonto szerszam hutolap, 2*2cm vastag alu osszecsavarozva) a Transitba. Az is negyed tonna korul volt. Szemelyautoba 4 jokotesu legeny be tudja rakni 4 sarkanal fogva. Kivenni rosszabb lesz. 🤭 De egyszerre ne rakd be a kettot, fel tonna telibe a hatso tengelyen egy szemelyautoban mar karosodast okozhat, kettoszor fordulj. Negyed tonnat boven elbir barmilyen auto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!