Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A jofogáson ha felvan tüntetve...

Fabu kérdése:

A jofogáson ha felvan tüntetve hogy "szállitással is kèrheted"címke,az azt jelenti ha veszek egy ágyat mondjuk egy panel második emeletèről azt elhozzák a címemre,ès felis hozzák az ötödik emeleti lakásomra?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 04:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapból csak annyi, hogy a házig elhozzák, de nyilván megegyezés kérdése, vagy tudja vállalni az eladó vagy nem. Mert ugye akkor vinnie kell még egyvalakit minimum, annak meg költsége lehet.
tegnapelőtt 04:43
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Szállító cégek hivatalosan csak a panel ajtajáig kell csak elvinniük, a feljuttatásáról neked kell gondoskodni. Áltatában egy kis plusszért meglehet beszélni, de jobb előre lebeszélni ezeket.
tegnapelőtt 07:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele. Ha eleve van egy olyan cége (autója, emberei), akik szállítással foglalkoznak, akkor meg fogják oldani. De az ötödik emeletnek van felára.

Ha egy szállító céggel szállíttatja ki, azok az emberek is megvásárolhatók. De annak is van ára. Ők csak az alsó szint ajtajáig/küszöbéig viszik.

tegnapelőtt 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ágyat nem valószínű hogy tudsz rendelni de átlagos tárgyak erről szólnak igenes nem viszik fel .

Van amit házhoz van ami csak csomag pontra megy

tegnapelőtt 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig a szállító cégtől függ. Vagyis igen, azt jelenti, hogy ki is szállítják ha kéred, de a szállító cégtől függ, hogy azt csak a házig viszik vagy fel is viszik az emeletre. Ez utóbbi ritka mert általában 1 emberrel viszik ki és az csak letenni tudja a szállító kocsiról.

De vannak cégek amik vállalják, hogy emeletre is felviszik csak azért külön kell fizetni.

Amikor legutóbb bútort vettünk akkor csak a ház elé hozták és kizárólag a pasi kedvességén múlt, hogy segített nekem a pár méterre levő garázsba betenni, hogy ne az utcán kelljen várnom amíg valaki hazaér és segít bevinni a kanapét. Előtte viszont olyan cég szállította ki a másikat, amelyik konkrétan be is hozta a házba, persze ezért kicsivel többet is kellett fizetni.

tegnapelőtt 17:56
 6/6 anonim válasza:
Illetve jófogáson nem mindig valós ez. Én is szerettem volna házhozszállítással a gyereknek utazóágyat rendelni, meg is volt rá a lehetőség. Viszont amikor rámész, hogy megvennéd akkor az eladó kap róla értesítést és 2 napja van eldönteni, hogy feladja-e így a csomagot. Hát a harmadik megrendelésre sikerült csak utazóágyat venni, mert az első eladó semmit nem reagált a másik meg közölte, hogy ő csak személyesen adja el és nem ő kapcsolta be ezt a lehetőséget. Tehát szerintem mindenképp érdeklődj az eladónál, ha futárcéggel adja fel az eladó pl GLS ők kétlem, hogy emeletre felvinnék.
tegnapelőtt 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!