Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Panel lakásban hogyan csinàlja...

Panel lakásban hogyan csinàljak esztétikus tv falat? A kábelekkel vagyok bajban.

Figyelt kérdés

Vettem egy óriási tvt, 5.1 hangrendszert, led háttér világításokat, tv alatti szekrényt, fali tartó konzolt, mindent.

A fejemben nagyon összeállt minden, de rájöttem, hogyha a falra fúrom a tv-t meg a hangfalakat, rengeteg kábel fog össze vissza menni, a tv két oldalán futna 1-1 hosszú keskeny hangfal, a tv alatt meg lenne laptop hdmi kábellel, ps5, 1 modem, 1 router, egy mélyláda, egy hangfal kezelő box és center hangfal, hosszabbító vagy 6-7 férőhellyel.

Ez rengeteg kábel. Hogyan csináljam meg esztétikusra? Milyen megoldások léteznek a kábelrendező csatornán kívül?

Nagy munkát nem szeretnék, semmi gipszkartonozást vagy hasonlót.

tegnap 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet kapni kábelrendezőt, az lehet, hogy jó lenne.
tegnap 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Pedig a gipszkarton előtétfal a legkézenfekvőbb. Mi is hasonlót csináltunk. Router, modem, hosszabbító minden kütyü mögötte van. Nagyon tuti lett.

[link]

tegnap 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!