Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Emagról rendeltem bútort, de...

Emagról rendeltem bútort, de mondta a futár, hogy visszaküldte, mert sérült volt. Már ki van fizetve, mi fog most történni?

Figyelt kérdés

Szeretném átvenni a rendelést mindenképpen. Ilyenkor mi történik? Tapasztaltatok már hasonlót?

Újraindul a szállítás, és megkapom a bútort csak mondjuk január elején? Vagy törlik a szállítást és vissza kapom a pénzt? Nagyon nem szeretném az utóbbit, szükségem van a bútorra.

tegnap 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet még nem hallottam,hogy a futár visszakűld bár mit is.
tegnap 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hívd fel az ügyfélszolgálatot mindenesetre.
tegnap 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ő ejtette le..😀
tegnap 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
A futár csak kiszállít! Ha az adott csomag, bútor sérült, NEKED kell cselekedned. A futárszolgálatnak ebbe semmilyen értelemben nincs ebbe belavatkozása. Átvágott a futár! Hívd fel az ügyfélszolgálatot, hátha tudnak valamit tenni.
tegnap 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
A futárszolgálatnál utána tudsz érdeklődni, van csomagszám
tegnap 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Elvileg kiszállítás alatt van, ezt jelzi a rendszer
tegnap 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

“ezt jelzi a rendszer” - ne a rendszerre hagyatkozz, ha a futár mondott valamit, amíg nem kapod meg, addig fogja is jelezni! Aztán ki tudja, valójában hol tart az ügy, lehet hogy utána meg is feledkeztek róla, hívd fel a futárszolgálatot, beszélj telefonon egy valós személlyel, és érdeklődd meg!

De amúgy a futárnak csak a kiszállítás (lenne) a kötelessége, elbírálni a kézbesítést nincs joga!

ma 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!