Ilyen étkezőszéket őrültség venni mert kb. egy év után kb. egy napi menüt lehet rajta látni szürkében?
nov. 22. 10:51
2/6 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, ha nincs se gyereked, se háziállatod és tudsz úgy enni, hogy nem pacsálsz magad alá.
3/6 anonim válasza:
Nem, ha az étkező csak dekoráció miatt van a lakásban, és színben passzol a többi bútorhoz. Ma már sokan a konyhabútort is úgy választják, hogy szép legyen, lehessen mutogatni, használva úgy sem lesz :D
4/6 anonim válasza:
Annyi pénzt nem ér mint amennyiért árulják. Ha tönkremegy legfeljebb jó lesz gyujtósnak...
5/6 anonim válasza:
Gyerekeink vannak, sosem vennék ilyet. :D
De egyébként én is ráborítottam véletlenül egy bögre kávét a múltkor a szék szélére, úgyhogy azt is megbántam, hogy olyan székeket vettünk anno, aminek csak az ülőfelülete kárpitos.
Ha keveset használjátok és csak felnőttek, akkor esetleg...
6/6 anonim válasza:
Elég, ha ebéd közben magadat közelebb húzod az asztalhoz a zsíros kezeddel és már veheted is elő a kárpittisztítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!