Függönykarnisoknál hogyan lehet a görgők akadozását megoldani ott, ahol két sín van összeillesztve?
Figyelt kérdés
Mivel hosszabb függönykarnisra volt szükség, így a szélénél hozzá lett toldva még 30 centi, cserébe viszont az illesztésnél akadozik a görgők útja és a függöny elhúzásánál időnként rá kell segíteni hosszú nyéllel, vagy létrára állva, kézzel rásegítve. Hogyan lehet ezt a legegyszerűbben megoldani? Én pl. szigetelő szalagban, vagy celluxban gondolkodok (egy csíkot helyeznék a sínbe az összeillesztésnél), de lehet, hogy van ennél jobb megoldás is...okt. 20. 18:05
11/12 anonim válasza:
"Ha középen lenne toldva és két oldalas a függöny, semmit nem kell áthúzni sehova és nem akad. Középnél tovább nem húznád a függönyt.
...
középen toldasz és a görgőket az életbe nem húzod át a közép toldáson"
Nekem középen van a toldás, és hiába áll két részből a függöny, időnként igenis át kell húzni a középső toldáson, hiába okoskodsz.
12/12 anonim válasza:
"utána belül nagyon simára lecsiszolod"
Csakhogy alig lehet hozzáférni a belsejéhez, mert ha jól sejtem, ilyen, mint az enyém is:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!