Milyen matracot èrdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
Hello mindenki!
Párom és én új matrac vásárlása előtt állunk,mert a jelenlegivel nem érhető el minősègi alvás.
Ő elég apró termet és alig 60 kg.
Én,viszont magas vagyok 90 kg. Testsúllyal.
Annyiféle matracot árulnak,hogy nemigazán tudjuk hol lenne érdemes venni és azt sem,hogy milyet.
Valaki aki ért hozzà elmondaná?
okt. 12. 17:56
1/1 anonim válasza:
A jelenlegi matracotok milyen, túl puha, vagy túl kemény? Milyen matracotok volt gyerekként, mit szeret a hátatok? Mi a férjemmel most váltottunk, mert amit korábban vettünk, nagyon vékony volt, és besüllyedős, mi pedig a kemény matracokat szeretjük, ami elbírja az ember súlyát, és nem süllyed be. Ha Pesten jártok vagy éltek, esetleg az Ikeában érdemes szétnézni. Ott, ha nem kényelmes a matrac, három hónapon belül kicserélhetitek másikra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!