Hova tennétek az evőeszközöket?
A konyhaszekrényben nincs fiók és ez nekem nagyon hiányzik.
Most a felső szekrényben vannak az evőeszközök, ilyen osztott tálca szerű tárolóban. De ezszerintem tök nem praktikus. Ráadásul üveges szekrény, nem is mutat jól.
Lehet venni kisebb fiókos tárolót, azt be lehet tenni az alsó szekrénybe is vagy ki a konyhapultra. De láttam már hasonlót, mint amit előttem írtak, hogy pár evőeszközt - amit mindig használtak, pl. 2 ember lakik ott akkor 2-2 mindenből + fakanál - valami asztali tartóba, köcsögbe volt kirakva és a többi volt benn valahol a szekrényben.
Ilyesmiket még a konyhapulton is szívesen látnék:
Falra is lehet szerelni valami tárolót:
4 fős a háztartás.
De sok evőeszközt használunk, nem csak 1-1 darabot. Így sajna a "köcsögös" megoldás nem jó.
Konyhaszekrény, amiben nincs fiók?? Ilyenről eddig nem hallottam, de tökre logikátlan, nem is értem! 🤦🏻♂️🤷🏻♂️
De akkor viszont egy kisebb konyhai tárolót vagy fiókos zsúrkocsit ajánlok, mi extra tárolónak ilyesmit vettünk 2 éve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!