Ha nem akarok a konyhámban fiókot a konyhaszekrényre, akkor, hogy tudom tárolni a fiókos módon kívül az evőeszközöket?
Nekem csak fiókjaim vannak,kicsi, nagy és nagyon nagy és hatalmas. Utálom ugyanis térdelve megpróbálni kihalászni az edényt a hátsó sorból.
Tehát el sem tudom képzelni milyen az,ha nincs fiók.
alapvetően a fiók sokkal praktikusabb, és modernebb mint a nyitós ajtós polcos szekrény.
nekem is van ilyenem, van benne rejtett fiók is, az edényeket is könnyebb elővenni, és átláthatóbb.
Nálam az előtérben most építünk konyhát...
A munkalap, falazóitongból készített falakon áll majd és abba építek szekrényt!
A munkalap feletti szekrény is épített lesz, az sima alap szekrény lesz majd ajtókkal meg minden...
Viszont eszméletlen mediterrán lesz az egész és így alul a munkalap alatt nem akarok ajtókat!
Csak egy komoly nehéz anyagú vastag függöny lesz!
Így a munkalap alatt csak edényeket fogok tárolni, kicsiket nagyokat egyaránt...
Felül tányérok, poharak...
A nagyobb eszközök, merőkanál, nagykés meg minden mágnescsíkon fog majd a falra téve függeszkedni...
Így ezt szemelőtt tartva keresek praktikus megoldást az evőeszközöknek!
Ne porosodjanak, stb...gondoltam egy takaróélt csinálni lehetne a fenti szekrény alá, ami takar egy konzolt, amin mágnescsíkok vannak, amiken vannak az evőeszközök!és 45fokba le lehetne nyitni és elérhetővé válik az összes evőeszköz!
De ez csak egy ötlet, valami hasonlót keresek!
De most írtatok jókat!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!