A hétvégi házban milyen ágy matracotok van? Ami bevált, és jól lehet benne aludni.
Mire gondolsz?
Miben más egy hétvégi házban levő matrac, mint amit rendesen is megvesz az ember az ágyába?
Ha jól akarsz aludni akkor ugyan olyan matracot veszel oda is.
Én már 12 éve felső kategóriás matracon alszom. kb 6 éve cserélték gariba mindkettőt, aztán 3 éve megint. A lényeg, azóta sehol nem tudok jót aludni, csak itthon.
Hétvégi ház... Hallottam róla, hogy létezik ilyen. Nekem még egy biciklire sem telik, nemhogy egy üresen álló házra.
Na de komolyra fordítva a szót, szerintem az IKEA Malvik matrac a legjobb. De vagy a létező legmerevebb ágyráccsal, vagy olyan ággyal, aminek nem rácsa van, hanem egy sík falap, amire a matracot rakod.
Nem tudom elviselni, ha túl puha az ágy, konkrétan mozogni sem tudok másnap, annyira féj mindenem, ha egy puha ágyon kell aludnom valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!