Hogy osztanátok el a szobákat?
Igazából nem tudom hogy ebbe a kategóriába tartozik e igazán de megpróbálom itt.
Szóval úgy néz ki a ház amit vettünk hogy alsó szinten van 2nagyszoba, 1kis szoba, konyha-étkező,nappali, fürdő,wc.
Lépcső feljáró külön ajtóval fallal leválasztva le lehet menni a garázsba illetve fel az emeletre.
Jelenleg ott 3szoba van fürdő,wc.
Adott kettő nagyobb gyerek illetve egy csecsemő. (Jelenleg még nem ott lakunk)
Egyenlőre az a terv hogy az egyik nagyszoba a mi hálonk lenne velünk lenne a baba,a másik nagyszoba lenne a játszós szoba (sok játék van ott jól elférnének és nem lenne zsúfolt)a kisebb meg a kettő nagynak a hálója lenne egyneműek.
De késöbb hogy osztanátok el a szobákat? A 3gyerek mennyen fel? Vagy mi mennyünk fel és a 3gyerek legyen lent? Vagy egy ideig a kettő nagy mennyen majd fel a kicsi meg legyen lent? Fogalmam sincs mi lenne a jobb megoldás.
Az lemaradt hogy most nem opció a külön szinten alvás és a külön szoba se a gyerekeknek szeretnek egy szobába aludni illetve van hogy sokszor jönnek felváltva hozzánk. Így nem kockáztatnék a külön szinttel.
Nem derül ki, mekkora a két "nagyobb" gyerek, de én eleve fenn egy-egy szobát adnék nekik, legalább is hálószobának.
Lenn egyelöre a kicsit a kisszobába tenném, az egyik nagy a nappali, a másik a két nagyobbnak játszó/tanulószoba.
Ha a kicsi valamennyire megnö, fenn ö kapná a harmadik szobát.
Köszönöm a válaszod.4-6évessek. A sötétben való lépcsőzés miatt tartok az emeleti szobáktól. Persze le lehetne zárni a lépcsőt és kamerával meghallanám ha felkel valamelyik de nem tudom ez csecsemő mellett mennyire lenne megterhelő fel-le másználni pluszba még a csecsemőhöz is az éjszaka folyamán.
A nappali az külön van egy légtérben a konyhával-étkezővel.
Mivel meg mindenki kicsi, így mindenkit lentre tennék a felső rész lenne a "tároló" vagy ilyesmi.
Aztán ha a gyerekek nagyobbak akkor a 3 gyerek felmehet, lent a szülők, és lesz vendégszoba +dolgozó szoba is.
Az egyik nagyobb szoba lenne a miénk a babával, a másik a két nagyobb gyereké. A pici szoba lehet játszó (vagy fordítva, ti tudjátok mennyi játékuk van és egyáltalán bemennének-e, vagy csak kihordanák a cuccokat a nappaliba). Valószínű kialakítanék itt egy kis dolgozó sarkot is. Szerintem egyelőre teljesen felesleges a felső szint. Utána is lehet az egyik nagyobb szoba a tiétek, a másik a két nagyé, a pici a picié. Majd, ha a két nagy külön költözne, akkor gondolkoznék a többi szobában.
Szerintem teljesen felesleges jelenleg az emelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!