Beépíthető konyhai szemetest vagy hagyományos kukát praktikusabb használni?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban? Beépítettnél jó, hogy nincs szem előtt a kuka, de szerintem szörnyű tisztán tartani, kényelmetlen. Gondolkodom kiszedetem a beépített szemetest.
Csak én nem szeretem a beépítettet vagy mások sem?
#Beépíthető szemetes
aug. 25. 09:22
12/17 anonim válasza:
10 es voltam aki feltöltötte a 11 eshez a linket. Na nekem ilyen van.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Érdekes megoldás. Még gondolkodom rajt.
aug. 26. 06:38
14/17 anonim válasza:
Nekem ilyesmi van:
A sokkal nagyobb szemetessel az volt a problémám, hogy túl ritkán kellett üríteni, és rendszeresen "megromlomott" a szemét, kegyetlen szaga volt. Most az egyik a papír, a másik a vegyes, műanyagot pedig mellette gyűjtjük, bár így nem össze nyomva igen sok helyet foglal.
Mióta a kicsik vannak több mint 2 éve egyszer sem értünk haza arra, hogy a bűz elárasztotta a a fél házat.
15/17 anonim válasza:
Akkor mégiscsak jó hogy én is a kisebbet vettem.
16/17 anonim válasza:
Nekem nagy konyhai szemetesem van, és minden este kiviszem a szemetet belőle... szerintem a nagy szemetes nem azt jelenti, hogy csak hetente egyszer kell kivinni, hannem azt, ha pl hétvégén jön a rokonság és kell a kapacitás, akkor legyen, nem kelljen gazolni a szemétben... szerintem az, hogy mikor kell kivinni a szemetet, egyéni igényesség kérdése, nem attól függ, hogy elég nagy e ahhoz, hogy 3hétig benne büdösödjön minden.
17/17 A kérdező kommentje:
Elkeverték a tetejét, vagy véletlen kidobták. Na most csak tetőt nem lehet venni. Egészet emiatt nem fogom kicseréltetni. Plusz koszos maradt a kuka fülénél a sarkokban, a kuka és a szekrény közötti rész is.
szept. 21. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!