Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Beépíthető konyhai szemetest...

Beépíthető konyhai szemetest vagy hagyományos kukát praktikusabb használni?

Figyelt kérdés

Melyiket szeretitek jobban? Beépítettnél jó, hogy nincs szem előtt a kuka, de szerintem szörnyű tisztán tartani, kényelmetlen. Gondolkodom kiszedetem a beépített szemetest.

Csak én nem szeretem a beépítettet vagy mások sem?

#Beépíthető szemetes
aug. 25. 09:22
A kérdező szavazást indított:
Beépíthetőt szeretem
Hagyományos kukát szeretem
17 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még beépíthetőm. Elmagyarázod, hogy miért nehéz tisztán tartani?

Abba nem lehet zsákot tenni? Nincs belső kivehető része?

Külön kukám van, de szeretnék beépíthetőt. A külön kukát sose kell mosnom, max. kívül áttörlöm, de belül nem koszos a zsák miatt. Viszont mindig belerúg valaki, a falhoz csapódik.

aug. 25. 10:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hagyományos kuka van betéve a mosogató szekrényébe. Semmi extra tisztán tartatni és nem is látható.

Az új konyhámban egy kihúzható mély fiókban lesz a kiszedhető kuka.

aug. 25. 10:01
 3/17 A kérdező kommentje:
Túl alacsonyan van, és könnyen mellé megy ha a lapátról bele akarom önteni a szemetesbe, be kell hajolni, hogy pl. a hagyma héja belemenjen, ne mindenfele. Nem áll kézre. Pedálos szemetesnél kéz nélkül ki lehet nyitni, nem lesz összetaperolva a fogantyú.
aug. 25. 10:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a mosogató alatt van simán egy szemetes vödör, fedő nélkül.

Így kivehető ha kell, nem kell nyitogatni a tetejét, de nem is zavaró, a szaga se jön ki mert bent van.

Felesleges beépíteni mikor elég ha csak odateszed a szekrénybe.

aug. 25. 10:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk beépített szemetes van a mosogató alatt.. Kinyitom a mosogató alatti ajtót, kijön az ajtóra szerelt szemetes, automatikusan felnyílik a teteje.

nem kell takarítani, mert ide készült zsák van a vázban, ha televan kiemeled, és irány a kuka. Az új zacskó a másik ajtó belsején lóg.

amiket kérdező villantott elég érdekes hozzáállásra utal..

aug. 25. 10:20
 6/17 A kérdező kommentje:
Automatikusan felnyílik a teteje az jó, nekem nem ilyen. Nekem az is szokatlan, hogy fiókban tároljam az edényeket. Ajtókhoz vagyok szokva.
aug. 25. 10:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 vödrös beépített van, semmi problémám vele. Zsákot ebbe is rakok. Kihúzható, ha betolom a helyére teljesen zárt lesz, így a szagok se nagyon jönnek ki belőle, de néhány naponta üríteni kell a vegyest, mert nagyon büdi lesz. Viszont a különállót sem kell gyakrabban üríteni
aug. 25. 10:59
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Asztalos vagyok, rengeteg beépíthetőt csináltam már mert nagy divat… ha vissza kellett mennem javítani valamit, az a tapasztalatom, hogy 100% mindenki abbahagyja a használatát, és áttér egy hagyományos szemetesre… ugyanis a legtöbb még a márkásak is rohadt körülményesek, nehéz tisztán tartani, + maga a vasalat, beépítő része akkora helyeket elfoglal a szekrényből, hogy a kukák tényleges mérete általában rohadt kicsi…
aug. 25. 19:30
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
#8 Így van, mi is ezért döntöttünk az építkezés során úgy, hogy nem lesz beépített szemetesünk, mert így most sokkal nagyobb van a helyén ugyanott beépítés nélkül.
aug. 25. 19:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is olyan van mint az 5 ösnek és nagyon szeretem.

Kinyitom az ajtót felnyílik a teteje és teljesen előttem van az egész kuka. A mosogató alatti szekrényben van. Volt nagyobb méret igazából csak ennyit bántam meg hogy nem azt vettem meg. Én nagyon bánom hogy nem régóta van ilyenen. Csak ajánlani tudom.

aug. 25. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!