Beépíthető konyhai szemetest vagy hagyományos kukát praktikusabb használni?
Melyiket szeretitek jobban? Beépítettnél jó, hogy nincs szem előtt a kuka, de szerintem szörnyű tisztán tartani, kényelmetlen. Gondolkodom kiszedetem a beépített szemetest.
Csak én nem szeretem a beépítettet vagy mások sem?
Nem volt még beépíthetőm. Elmagyarázod, hogy miért nehéz tisztán tartani?
Abba nem lehet zsákot tenni? Nincs belső kivehető része?
Külön kukám van, de szeretnék beépíthetőt. A külön kukát sose kell mosnom, max. kívül áttörlöm, de belül nem koszos a zsák miatt. Viszont mindig belerúg valaki, a falhoz csapódik.
Hagyományos kuka van betéve a mosogató szekrényébe. Semmi extra tisztán tartatni és nem is látható.
Az új konyhámban egy kihúzható mély fiókban lesz a kiszedhető kuka.
Nekem a mosogató alatt van simán egy szemetes vödör, fedő nélkül.
Így kivehető ha kell, nem kell nyitogatni a tetejét, de nem is zavaró, a szaga se jön ki mert bent van.
Felesleges beépíteni mikor elég ha csak odateszed a szekrénybe.
Nálunk beépített szemetes van a mosogató alatt.. Kinyitom a mosogató alatti ajtót, kijön az ajtóra szerelt szemetes, automatikusan felnyílik a teteje.
nem kell takarítani, mert ide készült zsák van a vázban, ha televan kiemeled, és irány a kuka. Az új zacskó a másik ajtó belsején lóg.
amiket kérdező villantott elég érdekes hozzáállásra utal..
Nekem is olyan van mint az 5 ösnek és nagyon szeretem.
Kinyitom az ajtót felnyílik a teteje és teljesen előttem van az egész kuka. A mosogató alatti szekrényben van. Volt nagyobb méret igazából csak ennyit bántam meg hogy nem azt vettem meg. Én nagyon bánom hogy nem régóta van ilyenen. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!