Milyen forgószéket vegyek a számítógépemhez kb 75-80 ezer forint alatt?
Figyelt kérdés
190 cm vagyok, és a legtöbb szék pont kicsi nekem, vagy nem teljesen jó a hátamnak. 70kg vagyok tehát a max súly nem nagyon számít.
FŐ SZEMPONTOK:
- legyen magas, hogy a térdemnél rendesen meglegyen a derékszög (előny ha magasabbra is megy!)
- támogassa az egészséges testtartást, ne nagyon görnyedjek. ez mellett legyen azért viszonylag kényelmes.
- bírjon ki egy pár évet (5-10)
NEM ANNYIRA FONTOS, DE NAGY ELŐNY:
- fejemet kényelmesen neki tudjam támasztani (egészséges testtartást figyelembe véve)
- minél jobban tudjam állítgatni a különböző részeit
- ne legyen hálós
aug. 24. 18:43
1/3 anonim válasza:
Ez olyan, mint a cipő, nem szabad látatlanban megvenni, irány a bolt és szépen végig kell üldögélni-próbálgatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, csak gondoltam ha van valami kiemelkedően jó akkor akár külön oda mennék el megnézni ahol van olyan.
aug. 24. 21:16
3/3 anonim válasza:
Szerintem neked "gamer" szék kell. Írd be és valogass, aztán menj el és nézd meg személyesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!