Milyen tapasztalatotok van a "megfizethetobutor.hu" cégtől vásárolt termékekkel kapcsolatosan?
Nagyon gagyi, egy konyhabútort rendeltünk tőlük, a munkalap 1 hónap után felholyagosodott a víztől....garanciát nem vállalták, mondván "nem rendeltetésszerűen használtuk és nem ők építették be"....
Tipikus olcsó húsnak híg a leve.
Eddig a létezéséről sem tudtam, most gyorsan rákerestem, és én aut mondom mint asztalos, hogy elképzelni nem tudom, hogyan adhatnak ilyen olcsón egy konyhabútort...
Innentől kezdve, ha 100-200között kapsz egy funkcionalitásában működő, de akár mint az első válaszoló írja, hogy 1hónap után felhójagosodik a munkalap, még akkor is megérheti, ha szükségmegoldásról van szó, hiszen:
Pl ezt nyílvan nem rossz minőségben, hanem olyanban amire 5év garanciát is merek vállalni, tőlem nem kapnád meg 8-900ezer alatt.
Szóval ha szükség megoldásként kell valami olcsó, akkor ennél jobbat nem találsz, akkor sem, ha a felsoʻ szekrény nem bír el egy 6személ,es étkészletet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!