Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ikea a reklamációkat nem...

Ikea a reklamációkat nem olvassák?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy konyhaszigetet. A szállító buta volt és nem értett a cikkszámokhoz, ezétt egy plussz terméket is rámhagyott. Egy cipőtárolót. Írtam sms-t a futárnak és az ikea reklamációnál is. A bútor pontos nevét, cikkszámát stb.

Nem jöttek érte még mindig.

Szerintetek???

aug. 11. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ajándék volt.
aug. 11. 19:09
 2/7 A kérdező kommentje:
35 000ft az a cipőtároló.
aug. 11. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fizetted ki, így jártak. Írtál, jóhiszeműen jártál el.
aug. 11. 19:49
 4/7 anonim válasza:
100%
Nekem kb. 1 éve volt dolgom Ikea reklamációval, és nagyon össze-vissza válaszoltak, hetek elteltek két e-mail között, nem igazán követték a dolgokat, úgyhogy elengedtem.
aug. 11. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elugrok érte, ha zavar téged:)
aug. 11. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is egyszer kihoztak egy plusz elemet a könyvespolchoz, amit nem rendeltem. Ez 5 éve volt, azóta már eladtam :)
aug. 11. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekik ez nem különösebben nagy veszteség, szóval lehet nem érdekli őket.

Én kétszer panaszkodtam eddig az Ikeának, mindkétszer reagáltak 1 héten belül. Bár általában csak annyit, hogy kivizsgálják. Majd ültek rajta még 1-2 hetet. Az egyiknél az lett a döntés, hogy ingyen futárt küldtek a hibás termékekért és visszautalták a teljes vételárat 1,5 év használat után, a másikat elutasították, de elárulták, hogy apró alkatrészeket lehet tőlük ingyen rendelni. Azt is, amivel nekem bajom van. Szóval én elégedett vagyok a panaszkezelésükkel.

aug. 12. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!