Egyedülálló nőnek elég 2 kényelmes bársony konyhaszék, vagy minimum 4 kell?
A konyhám is elég kicsi amúgy, 2 szék könnyen elfér, több már kicsit szükösebben, de elfér.
Vettem 2 gyönyörű konyhaszéket, kék bársony puha, de nem olcsó, a két szék összesen kb 50.000 forint volt. Így meg is állnék, ha lehet kettőnél.
NEKED elég EGY szék is, mert csak egy feneked van.
Ha a konyhádban nincs hely és nem szokott vendéged lenni, miért ne lenne elég? Ha meg rendszeresen jön több mindenki hozzád egyszerre, akkor kevés lesz.
Ha nem járnak át sokan akkor elég a kettő.
Nekem 3 volt, egyiket elraktam a szobába hogy legyen hely, a másokin meg a táskám, cuccaimat tartottam ülésre csak egyet használtam.
Kérdező, ha ennyi pénzed van és kicsi a konyhád akkor elég a 2 szék, mindegy milyen. Vendégeknek meg vegyél összecsukható széket ahogy 3-as javasolta már. Olyat is találhatsz hasonlót, ami illik a székeidhez ha mellé teszed - nem kell, hogy bársony legyen, csak mondjuk fa székhez ne vegyél műanyagot vagy ne legyen fém sem ha az nagyon elüt tőle. A színe is lehet hasonló ami illik a bársony székedhez.
Ahogy vehetsz egymásra rakható, támla nélküli széket is pótszéknek, amit tárolhatsz az asztal alatt is ha nincs vendéged. Ha egyedül vagy akkor az asztal egyik fele úgy sincs használatban - a láb résznél legalábbis.
De az is jó ha veszel még 2 ilyen szép széket csak azt közben a nappaliban vagy a hálószobában tartod és csak akkor viszed a konyhába ha vendéged jön. Nekünk is az ágy mellett két szék van éjjeliszekrény helyett, mert ezeknek a háttámlájára rá lehet teríteni a köntöst vagy nappalra a pizsamát. Aztán amikor több szék kell és nem elég ami az étkezőben meg a konyhában van ezen kívül akkor ezeket is ki tudjuk vinni. Még az első lakásunkban voltak ezek a székek a konyhában, szép, fekete, fém vázas szépek, a hálóban is jól mutatnak.
A báronyszékek lába sárgaréz. Tehát fém. Vettem még a szobákba ilyen most divatos bársonyülőkéket, van bennük puffos szivacs, padszerűek, esetleg azokon is ülhetnek, ha beférnek a konyhába.
Van egy aranyszínű bársony, és 2 fehér. Az egyik felnyithatós és tároló is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!