Integrált LED-es mennyezeti lámpákkal mi a tapasztalatotok?
#2 (09:59) - az #1 vagyok, és nagyon radikális nézeteket is vallok LED-minőség ügyben. Bár nyomtam neked egy zöldet, de azzal nem értek egyet, hogy az adminok itt túl hevesen törölnék a forradalmian radikális nézeteket.
Ezért kérlek nagyobb tárgyilagossággal és csak finomított vulgarizmusokkal fogalmazz - így hatékonyan teret biztosíthatsz a gyakorikérdéseken a nézeteidnek!
Én kb ennyit írtam, és törölték: "Garanciális időn belül nem szokott velük probléma lenni."
Nem is értem ezzel mi volt a problémájuk...
Nekem ezt egy nagyobb lámpa bolt eladója mondta, mikor az egész házba beépített ledes lámpákat válogattam össze. Végül lebeszélt róluk, és csak a nappali és a fürdő tükör feletti lámpája lett fix ledes. Mindegyikre 5 év gari van. 2 éve működnek az biztos.
A fürdőben lévőben lehet cserélni a led szalagot, mert szét szerelhető, de a nappaliban lévő ragasztott házas. Így, ha elromlik gari után 120000 ft-ba fog fájni a csere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!