Mi a véleményetek erről az elrenezésről?
Én nem tenném a mosogatót meg a tűzhelyet ilyen közel egymáshoz. A tüzhelyet inkább mosható felület (csempe, más burkolat) elé tenném mint ablak.
Az ablak parapet magassága mennyi? Konyhabútor tervezett pultmagassága?
Határozottan jó. Nekem is ilyen lesz, bár a tüzhelyet azt hiszem az U alak egyik szárára teszem majd.
A 85cm pultmagasságot azért gondold még át. Rettentően alacsony! Legalábbis nekem biztosan. Alacsony termetűeknek még elmegy, de a többieknek és a magasabbaknak hátfájást okoz. (Ha használva is van a konyha, nemcsak a lakás díszitő helyisége).
Hát a tűzhely és a mosogató mögötti ablak csak képeken néz ki jól, vagy ha kirakatkonyha.
A kettő közé minimum 40-50 cm kell, hogy kényelmesen lehessen főzni, ma meg a hűtő-mosogató-tűzhely/sütő sorrendet meg kellene tartani. Szóval tud íg ya hűtő a mosogató jobb oldalára kerülni?
A tűzhely miért jóval nagyobb, mint a mosogató? Milyen a tájolás, merre vannak a közlekedési utak stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!