A műnövények otthon adnak egyfajta nyugalmat?
Semmilyen nyugalomra nem fogsz leleni egy műanyag mellett.
Ha jól érzed magad a természet közelségében, akkor miért jut eszedbe, hogy művirágokkal vedd körbe magad?
Szerinted egy plüsscica/kutya ugyanannyi örömet okoz a gazdájának mint egy igazi?
No, hát ennyit érnek a művirágok is.
Nincs időm gondozni, locsolni. Nem értek a növényekhez és megtanulni se akarom.
Eddig bárhol (pl irodákban) láttam műnövényt, semmi bajom nem volt velük. Lehet kapni nagyon igényesen kidolgozottat is. Attól, mert ti kertész-típusok vagytok ne legyen már elvárás. Nekem csak az esztétikum miatt kell.
Akkor meg mit kérdezgeted?
Vegyél valami műakármit és meglátod hogy jól érzed-e magad a műcuccok mellett te műember.
5-ös: Mit érdekel téged miért kérdezem?
Arra voltam kíváncsi mennyire használnak ilyet otthonra is az emberek, mert eddig irodákban láttam nagyrészt.
Nyilván azért, mert valaki nem olyan mint te márcsak műember lehet.
Látom nem értetted... Nem értekel, hogy téged miért érdekel. Arra próbáltam utalni hogy ha ennyire tetszenek a műakármik, akkor veszel egyet és teszteled. Ennyi.
Egyébiránt ezekkel is van bőven tennivaló, mert alaposan be fogja lepni a por. Heti szinten biztosan kell takarítani. És a pókok is tuti beszövik, nekik kiváló terep a műnövény.
Utálom a munkahelyen is, mindenütt.
Ezek a műanyag szerok környezetszennyezők, ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!