Hogyan kell egyfajta öblítőt használni?
Figyelt kérdés
Mindig akármelyik öblítőt megveszem, megszokom az illatát és mindig váltogatom2023. ápr. 25. 23:43
1/7 anonim válasza:
Úgy, hogy mindig ugyanazt a fajtát teszed a kosaradba a bótban.
2/7 anonim válasza:
Egyes válaszoló, ez már űrtechnológia! Ki gondolta volna, hogy eljön ez az idő is, mikor az egyszerű ember is részese lehet :D
3/7 anonim válasza:
Bizony. És én imádom a tudomány fejlődését! 🙄😉😃
4/7 Hova gondolsz válasza:
1., 2., 3. válaszolók:DDD
Kérdező, válassz ki egyet, ami a legjobban tetszik, és mikor váltani akarsz, akkor gondolj az 1-es tanácsára.
Egy időben én is váltogattam, de mikor végre találtam egy kellemes, nem tolakodó illatot, amellett tettem le a voksom, és el sem tudom képzelni, hogy mást használjak.
5/7 anonim válasza:
De ki mondta, hogy egyfélét kell használnod?
A boltokban annyi féle van, hogy ha akarnál, minden héten másikat használhatnál.
De ha mégis egyfélét akarsz, akkor csak azt az egy félét vedd és azt használd.
6/7 anonim válasza:
Pontgyűjtő kérdés, vagy valami mentális gond van.
Épelméjű embernek ez nem kérdés.
7/7 anonim válasza:
#1-es, köszi! Sírva röhögök. Megválaszoltál egy nagyon bonyolult kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!