Fontosnak tartjátok a szőnyeget a lakásotokban, legalább az egyik szobában?
Ez nem fontosság, hanem ízlés kérdése.
Ismerek olyat, aki felszedte a megvásárolt lakásban a laminált padlót a szobákban és oda is járólapot rakott, mert neki úgy jó.
Én viszont nem tudnám elképzelni a szobáimat padlószőnyeg nélkül, mert nekem meg úgy jó.
Kisebb szőnyegek vannak elszórva a lakásban az ágyaknál, de tényleg csak kicsik, különböző alakúak, ki mit szeret jobban alapon.
Hálókban mindenhol parketta, de a nappali, vizes helyiségek pedig padlólap.
Az egész alatt padlófűtés, télen kellemesen meleg, ennek ellenére a fürdőben a csúszásveszély és a melegebb érzés miatt van egy szintén kicsi szőnyegecske.
Az előttem szólókat megértem, akik nem szeretik a porfogókat, tényleg sok por össze tud gyűlni a szőnyegben, korábbi más lakásokban volt tapasztalat ezzel.
A szőnyeg porolás nem opció társasházban, a tisztítás meg a szőnyeg árát közelítni.
Attól függ, milyen meleg a padló. Nálunk parafa van, ami rugalmas, meleg, jó rajta járni, így nincs rá szükség.
Padlószőnyeget nem szeretem porallergia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!