Milyen színű bútorokkal rendeznétek be az egy (max kétszemélyes) lakásotokat?
A falak világos szürke, illetve sötét szürkék lesznek. A parketta is fa mintás szürke lesz, és a nappali részben a szőnyeget is sötétre tervezem. (Konyhàban/fürdőben sötét szürke)
Egy szobás lenne, tehát ágy helyett kanapé lenne, ami sötét szürkés-feketés lesz. A dohányzó asztalt sötétre akarom, a konyhában a bútort/étkező asztalt fehérre, a beépített szekrényt szintén fehérre akarom.
Ti a tv alá komódot és az íróasztalt milyen színűnek látjátok megfelelőnek? Kicsit elegánsabb/letisztultabbra akarom az egészet.
A sötétbarna íróasztal nagyon tetszik, csak szerintem sajnos nem nézne ki jól ezek a színek mellé (bár az ablakpárkány dió szinű). Az elrendezés ehhez hasonlít:
Komolyan ennyi kreativitás nincs benned? Már egyszer feltetted a kérdést, érdeklődvén hogy mi ötletünk van egy ilyesmi lakásra.
A linket én küldtem, sok másikkal. Most képes vagy ugyanúgy kialakítani a lakásod, és még a bútorokat is lemásolnád. Komolyan ennyi egyéniséged, ötleted nincsen, hogy egy már kész sémához kiválassz 1-1 bútort?
Ha nagyon tudni akarod, nekem nem tetszik ez a sok szürke, tök lehangoló. Fehérrel, feketével méginkább. Nem vagyok a hideg színek rajongója, a meleg, világos, fa, bézs, egyéb színeket kedvelem.
De ha te nem,akkor az rajtad mit segít?
Biztos vagyok benne, hogy én vagyok az első proli csőcselék, aki fel mert tenni kétszer HASONLÓ kérdést. Sajnos nem kaptam elég, kielégítő választ, a linket pedig már régebb óta ismerem, mert nézegettem én is.
A kreativitásomat pedig ismeretlenbe nem hinném, hogy le kellene szólnod, ezek csak szimpla kérdések válaszokkal. De akkor felteszem másképp eme irreleváns kérdésemet, hogy semmiképpen sem hasonlítson az előzőhöz.:
Egy egyszobás lakásban -melynek falai halványszürke lesz- fehér és sötétebb szürke fabútorokhoz menne egy sötétbarna színű íróasztal/bőr szék? Esetleg étkező asztal hasonlóan barna színnel? Mi a véleményetek erről?
Az a véleményem erről, hogy egy proli vagy, aki nem ismeri fel az építő kritikát. itt SENKINEK nem tetszik a szürke lakásod, így SZERINTÜNK az íróasztal sem illik bele, mert maga a lakás úgy ahogy van, lehangoló, sötét. Most jobb?
Inkább fogadd meg a tanácsokat, és szerezz egy egyéniséget. És hazudj kicsit kevesebbet, mert az előző kérdésednél még ötleted sem volt hogyan rendezed be a lakást, azóta meg pontosan így szeretnéd mint az általam linkelt képen. Aztán még idehazudod, hogy régebb óta ismered. Röhej :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!